Рецепт Яловичина з сухофруктами фото

Яловичина з сухофруктами
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо , Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Тушкована яловичина - це відмінний варіант як для буднього вечері, так і для святкового столу. Рекомендую спробувати вам приготувати яловичину з сухофруктами - дуже ніжне, соковите і ароматне м'ясо!

Опис приготування:

Я люблю яловичину в тушкованому вигляді. Спробувавши одного разу приготувати її з сухофруктами, я зрозуміла, що це найсмачніший варіант! Для приготування яловичини з сухофруктами знадобиться червоне сухе вино, чорнослив, родзинки, чорнослив, журавлина і один мій секретний інгредієнт - мигдаль. Горіхи надають неповторний смак страви.

  • Яловичина - 600-700 грам
  • Вино - 250 грам
  • Сухофрукти - 150-200 грам
  • Мигдаль - 70 грам
  • Спеції - За смаком
  • Цибуля - 1 штука
  • Морквина - 1-2 штук
  • Масло оливкове - За смаком
  • Часник - 2-3 зубчиків
яловичина з сухофруктами - фото крок 1
Сухофрукти для початку треба промити.
яловичина з сухофруктами - фото крок 2
Залийте сухофрукти окропом, щоб вони були м'якими.
яловичина з сухофруктами - фото крок 3
Поріжте яловичину на кубики середнього розміру.
яловичина з сухофруктами - фото крок 4
Обсмажте м'ясо на невеликій кількості олії до легкої скоринки. Посоліть також і поперчіть, додайте спецій для м'яса.
яловичина з сухофруктами - фото крок 5
Поки м'ясо обсмажується, поріжте дрібно цибулю, морквину можете порізати крупно або натерти на тертці. Часник порізати пластинками.
яловичина з сухофруктами - фото крок 6
М'ясо обсмажене поки відкладіть в сторону.
яловичина з сухофруктами - фото крок 7
На тій же сковороді обсмажити цибулю.
яловичина з сухофруктами - фото крок 8
Потім додайте моркву і часник.
яловичина з сухофруктами - фото крок 9
Наполягати вино.
яловичина з сухофруктами - фото крок 10
Викладіть м'ясо обсмажене.
яловичина з сухофруктами - фото крок 11
Тушіте, прикривши кришкою, хвилин 50, а можна і годину. Яловичина любить, щоб її довго гасили, тоді м'ясо ніжніше буде.
Для 20 хвилин до закінчення киньте до м'яса горішки і сухофрукти.
Якщо вино буде швидко випаровуватися, підлити ще або замініть його на м'ясний бульйон.
яловичина з сухофруктами - фото крок 12
Готову яловичину з сухофруктами можете подавати з легким гарніром, наприклад - з рисом. Смачного!

Схожі рецепти