Бісквіт з сухофруктами
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний бісквіт з сухофруктами і горіхами можна промазати кремом - і вийде торт, а можна просто посипати його пудрою, і у вас буде смачне доповнення до вечірнього чаю або до ранкової чашки кави.
Якщо вам подобається випічка з сухофруктами, за допомогою цього нескладного рецепта ви приготуєте смачний бісквіт до чаю. Досить ніжний бісквіт з шматочками горіхів і сухофруктів - цілком самостійне блюдо. Але його можна розрізати і змастити будь-яким кремом, буде смачний торт.
- Яйце - 3 штуки
- Молоко - 200 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 300 грам
- Цукор - 120 грам
- Олія - 100 грам
- Розпушувач для тіста - 15 грам
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Горіхи - 100 грам
- Сухофрукти - 150 грам (родзинки, чорнослив, чорнослив)
- Крохмаль - 2/3 Ст. Ложки
Розтопити вершкове масло, додайте до нього звичайний і ванільний цукор. Збийте міксером.
Додаємо яйця, збиваємо хвилини 4.
Тепер додаємо борошно, змішану з розпушувачем, і знову збиваємо.
Тонкою цівкою додаємо молоко кімнатної температури, при цьому не припиняємо збивати тісто.
Сухофрукти вимиємо і підсушити. Великі горіхи, курагу і чорнослив подрібнити. Потім додамо до них крохмаль і перемішаємо.
Половину тіста виливаємо в змащену маслом форму. А в час, що залишився тісто додамо сухофрукти, швидко перемішаємо.
Викладаємо тісто з сухофруктами в форму.
Випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 40.
Остиглий бісквіт посипаємо цукровою пудрою.