Рецепт Яловичина з помідорами в духовці фото

Яловичина з помідорами в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо , Овочі , Молочні продукти , Сир , Яловичина , Помідор , Майонез
Рецепти для схуднення
На обід
Гарячі страви , Соуси , Відбивні
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

До вашої уваги - класичний рецепт яловичини з помідорами в духовці. Таке блюдо добре поєднується з усіма гарнірами, та й саме по собі розходиться на"ура" , адже яловичина - нежирне м'ясо.

Опис приготування:

Пропоную легкий спосіб, як приготувати яловичину з помідорами в духовці, - м'яке м'ясо, овочева соковита прошарок і сирна скоринка, - нічого зайвого. Дуже добре підходить на святковий стіл, адже виглядає в готовому вигляді дуже ошатно. Приступимо?

Рецепт:

1. Для початку яловичину, якщо потрібно, размораживаем, і промиваємо.

2. Розрізаємо м'ясо на порційні шматочки середнього розміру. Відбиваємо молотком і натираємо перцем і улюбленими приправами.

3. Тепер в посуд для запікання наливаємо масло, і в нього викладаємо підготовлені шматочки м'яса.

4. Помідори миємо й тоненько нарізаємо, і розподіляємо поверх шматочків м'яса. Солимо зверху.

5. Тепер все, що залишилось, - це натерти сир на дрібній тертці, і посипати нашу яловичину зверху. Відправляємо на 30-40 хвилин в розігріту духовку.

Готово! Скільки я не експериментувала з додаванням інших інгредієнтів або розмірів порцій, - цей рецепт приготування яловичини з помідорами в духовці ще жодного разу мене не підводив. Спробуйте і ви!


  • Яловичина - 400 грам
  • Помідори - 2 штуки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сир твердий - 100 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
Пропоную легкий спосіб, як приготувати яловичину з помідорами в духовці, - м'яке м'ясо, овочева соковита прошарок і сирна скоринка, - нічого зайвого. Дуже добре підходить на святковий стіл, адже виглядає в готовому вигляді дуже ошатно. Приступимо?

Рецепт:

1. Для початку яловичину, якщо потрібно, размораживаем, і промиваємо.

2. Розрізаємо м'ясо на порційні шматочки середнього розміру. Відбиваємо молотком і натираємо перцем і улюбленими приправами.

3. Тепер в посуд для запікання наливаємо масло, і в нього викладаємо підготовлені шматочки м'яса.

4. Помідори миємо й тоненько нарізаємо, і розподіляємо поверх шматочків м'яса. Солимо зверху.

5. Тепер все, що залишилось, - це натерти сир на дрібній тертці, і посипати нашу яловичину зверху. Відправляємо на 30-40 хвилин в розігріту духовку.

Готово! Скільки я не експериментувала з додаванням інших інгредієнтів або розмірів порцій, - цей рецепт приготування яловичини з помідорами в духовці ще жодного разу мене не підводив. Спробуйте і ви!

Схожі рецепти