Яловичина з імбиром
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам подобається азіатська кухня, пропоную приготувати основне блюдо за її мотивами. Ніжна, соковита яловичина з імбиром і морквою в маринаді з мандарином і соєвим соусом - це нереально смачно!
Безсумнівна перевага цієї страви в тому, що на нього буде потрібно всього близько 30 хвилин. Можна, можливо, звичайно, замаринувати м'ясо і на пару годин при бажанні. Імбир надає яловичині пікантність, але при цьому не перебиває її смак. А соєвий соус чудово завершує смакову композицію. Одним словом, рекомендую.
- Яловичина - 450 грам
- Мандарин - 1 штука
- Морква - 1/3 штуки
- Корінь імбиру - 1 штука (невеликий)
- Соєвий соус і спеції - За смаком

1. Дивно смачний набір інгредієнтів, який ми будемо використовувати.

2. Яловичину вимийте, обсушити, очистіть від плівок. Наріжте тонкими скибочками.

3. Додайте сік мандарина і залиште хвилин на 15.

4. Тим часом очистіть і наріжте тонкою соломкою моркву.

5. І корінь імбиру.

6. На розігріту сковороду викладіть яловичину разом з маринадом. Можна додати рослинне масло при бажанні.

7. На сильному вогні обсмажте, помішуючи, до утворення легкої скоринки.

8. Викладіть моркву та імбир, смажте ще хвилин 5.

9. Влийте трохи соєвого соусу. За смаком можна також додати перцю або інших спецій.

10. Смажте ще буквально 5 хвилин.

11. От і все, апетитна яловичина з імбиром готова. Перед подачею можна присипати блюдо кунжутом. Смачного!