Рецепт Яловичина з баклажанами фото

Яловичина з баклажанами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, Легка вечеря, Святковий обід
Гарячі страви

Восени я завжди згадую про це простому рецепті яловичини з баклажанами. Базилік відмінно відтіняє смак баклажан, а гриби додають ароматності і соковитості м'яса. Ідеальне поєднання, спробуйте!

Такий рецепт приготування яловичини з баклажанами допускає варіації. Я особисто люблю таке м'ясо подавати до якогось гарніру на кшталт картоплі, тому і бульйону додаю багато. І м'ясо, і соус виходить! Але звичайно ж, якщо ви любите більш "сухі" м'ясні страви, - додавайте зовсім небагато води, нехай гаситься в своєму ж соку. Так що розповім, як зробити яловичину з баклажанами, і сподіваюся, вам мій рецепт сподобається, і ви самі виберете, яким чином її готувати!

  • Яловичина - 700 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Баклажани - 2 штуки
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Печериці - 400 грам (плюс 5 шт. Великих печериць)
  • Часник - 1 штука
  • Базилік - За смаком
  • Спеції - За смаком
яловичина з баклажанами - фото крок 1
1. М'ясо нарізаємо невеликими шматочками, поміщаємо в сотейник з рослинним маслом, і Томім разом з цибулею на маленькому вогні до напівготовності.
яловичина з баклажанами - фото крок 2
2. Тим часом окремо на сухій сковороді (або з мінімумом масла) обсмажити баклажани тонкими кільцями, подрібнені гриби, і окремо - кілька грибів цілком.
яловичина з баклажанами - фото крок 3
3. Тепер додамо до вже майже готового м'яса обсмажені порізані гриби, потім шар баклажанів, часнику зубчиками і базиліка.
яловичина з баклажанами - фото крок 4
4. Коли всі інгредієнти погасять разом, доливаємо бульйон або воду, щоб покрила баклажани. Додамо тепер гриби цілком і порізаний перець. Млоїмо до готовності перцю.

Схожі рецепти