Яловичина з баклажанами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Не знаєте що приготувати на обід або вечерю? Якщо під рукою є мультиварка, пропоную приготувати тушковану яловичину з баклажанами і помідорами. Блюдо неймовірно просте, але в той же час ситне!
До вашої уваги - класичний рецепт приготування яловичини з баклажанами в мультиварці. На гарнір до такої страви відмінно підходить рис або картопляне пюре. Баклажани з яловичиною підійдуть і на обід, і на вечерю. До речі, на наступний день, постоявши ніч в холодильнику, блюдо стало ще смачніше! Гарного вам дня!
- Яловичина - 700 грам
- Помідори - 2 штуки
- Баклажани - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Куркума - 1/4 чайних ложки
- Перець - 1 За смаком
- Сіль - 1 За смаком
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
Баклажани миємо й ріжемо кружальцями. Викладаємо в глибоку тарілку, засипаємо ст. Ложку солі і заливаємо водою.
Яловичину моєму, сушимо і ріжемо кубиками середньої величини.
Вливаємо в чашу мультиварки рослинне масло, викладаємо яловичину і обсмажуємо в режимі "випічка" 30 хвилин. Тим часом дрібно ріжемо цибулю і відправляємо в каструлю.
Перемішуємо і смажимо з відкритою кришкою 10 хвилин. Додаємо подрібнений часник і гострий перець.
Баклажани промиваємо, щоб змити сіль, потім віджимаємо і додаємо до м'яса. Готуємо 20 хвилин, кришка відкрита.
Додаємо помідори, порізані кубиками. Також засипаємо сіль, перець і куркуму.
Ретельно все перемішуємо і готуємо в режимі "гасіння" 1 час 30 хвилин.
Смачного!