Яловичина в тесті в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайний і оригінальний спосіб приготування яловичини в тесті прямо перед вами. Це начебто як і булочки, а начебто і немає:) ви, головне, спробуйте. Це дуже смачно!
Пропоную вашій увазі дуже простий рецепт приготування яловичини в тесті в духовці! Якщо часу трохи і потрібно щось ситне приготувати, то це блюдо - саме те! Його оцінять і ваші рідні, і гості! За цим рецептом м'ясо виходить соковитим, м'яким і надзвичайно ароматним. Тісто добре пропікається і виходить з хрусткою скоринкою, а зсередини воно просочується м'ясними соками і стає особливо смачним і соковитим. Подавати таку яловичину раджу з овочами на пару або зеленим салатом.Пробуйте, а я поки розповім, як приготувати яловичину в тесті в духовці.
- М'ясо - 400 грам (яловичина)
- Тісто - 100 грам (слоеное бездрожжевое)
- Яйця - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - За смаком
Яловичину нарізаємо на порційні товсті шматки.
Обсмажуємо з усіх боків на змащеній олією сковороді до напівготовності. Солимо, заправляємо спеціями. Відкладаємо на тарілку, даємо стекти зайвому жиру.
Листкове тісто нарізаємо смужками по ширині шматка м'яса.
Загортаємо кожен шматочок в тісто, добре защипувати краю.
Викладаємо наші шматочки м'яса в тесті в вогнетривке блюдо. В окремій мисці збиваємо вінчиком яйце, змащуємо їм кожну рульку. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на хвилин 15-20, до готовності тесту.
Подаємо з овочами або зеленню ( у мене подушка з обсмаженого в сметані шпинату). Смачного!