Рецепт М'ясні кульки в тесті в духовці фото

М'ясні кульки в тесті в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо вам набридли звичайні котлети, пропоную урізноманітнити це блюдо незвичайним видом. Для м'ясних кульок вам знадобляться всі ті ж продукти, єдине, додати потрібно тісто - листкове або дріжджове.

Опис приготування:

До речі, тісто для цього рецепта можна використовувати будь-який тісто - якщо часу мало, використовуйте готове листкове тісто, якщо часу більше і любите дріжджове тісто, то приготуйте його. А далі дивіться, як приготувати м'ясні кульки в тісті в духовці.


  • Фарш - 400 грам
  • Тісто листкове - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Паприка - 1/2 чайних ложки
  • Перець духмяний мелений - За смаком
м'ясні кульки в тесті в духовці - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Фарш можна брати курячий, яловичий, свинячий або змішаний. Можна в фарш додати цибулю, тоді блюдо вийде соковитіше. Фарсі сіль і poperčite, додайте паприку і добре перемішайте.
м'ясні кульки в тесті в духовці - фото крок 2
З фаршу сформуйте кульки розміром з волоський горіх.
м'ясні кульки в тесті в духовці - фото крок 3
Готове листкове тісто необхідно розморозити, злегка розкачайте в ширину, щоб зручніше було різати і розріжте на тонкі смужки (шириною 8-10 мм.).
м'ясні кульки в тесті в духовці - фото крок 4
Кожну смужку злегка розтягніть, щоб вона стала довшою і тоншою. Кожна кулька обмотайте тестом, але не дуже густо, оскільки тісто збільшиться в розмірі при запіканні.
м'ясні кульки в тесті в духовці - фото крок 5
Кожна кулька змастіть збитим яйцем, щоб готову страву мало гарний апетитний вигляд.
м'ясні кульки в тесті в духовці - фото крок 6
Запікайте кульки в духовці протягом 30-40 хвилин при температурі 180 градусів. Смачного!

Схожі рецепти