Рецепт М'ясні кульки в тесті в духовці фото

М'ясні кульки в тесті в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Тісто, М'ясо, Фарш
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Якщо вам набридли звичайні котлети, пропоную урізноманітнити це блюдо незвичайним видом. Для м'ясних кульок вам знадобляться всі ті ж продукти, єдине, додати потрібно тісто - листкове або дріжджове.

До речі, тісто для цього рецепта можна використовувати будь-який тісто - якщо часу мало, використовуйте готове листкове тісто, якщо часу більше і любите дріжджове тісто, то приготуйте його. А далі дивіться, як приготувати м'ясні кульки в тісті в духовці.


  • Фарш - 400 грам
  • Тісто листкове - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Паприка - 1/2 чайних ложки
  • Перець духмяний мелений - За смаком
м'ясні кульки в тесті в духовці - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Фарш можна брати курячий, яловичий, свинячий або змішаний. Можна в фарш додати цибулю, тоді блюдо вийде соковитіше. Фарсі сіль і poperčite, додайте паприку і добре перемішайте.
м'ясні кульки в тесті в духовці - фото крок 2
З фаршу сформуйте кульки розміром з волоський горіх.
м'ясні кульки в тесті в духовці - фото крок 3
Готове листкове тісто необхідно розморозити, злегка розкачайте в ширину, щоб зручніше було різати і розріжте на тонкі смужки (шириною 8-10 мм.).
м'ясні кульки в тесті в духовці - фото крок 4
Кожну смужку злегка розтягніть, щоб вона стала довшою і тоншою. Кожна кулька обмотайте тестом, але не дуже густо, оскільки тісто збільшиться в розмірі при запіканні.
м'ясні кульки в тесті в духовці - фото крок 5
Кожна кулька змастіть збитим яйцем, щоб готову страву мало гарний апетитний вигляд.
м'ясні кульки в тесті в духовці - фото крок 6
Запікайте кульки в духовці протягом 30-40 хвилин при температурі 180 градусів. Смачного!

Схожі рецепти