Рецепт Яловичина в хрусткому тесті фото

Яловичина в хрусткому тесті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Яловичина , Говяжа вирізка , Листкове тісто
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ця страва тішить всі органи чуття: аромат дражнить нюх, золотава скоринка тішить погляд. Ніжний хрест тесту тішить слух. І, нарешті, яскравий і насичений смак потужним акордом завершує захоплення!

Опис приготування:

Страва, яке однозначно вартий витрачених на нього сил і часу. Смачно і гарячим, і остиглим. Може служити як закускою, так і основною стравою, все заздрості від розміру порцій і температури подачі. Приготування можна розбити на етапи і частково приготувати заздалегідь, що дуже зручно. Безсумнівно прикрасить будь-яке торжество!

  • Яловичина - 500 грам (вирізка або відбивні)
  • Гриби - 200 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сир - 100 грам (моцарелла для піци або твердий)
  • Чебрець - 1 щіпка
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Тісто листкове бездріжджове - 400 грам(2 список)
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
  • Яйце - 1 штука (для змащення тесту)
яловичина в хрусткому тесті - фото крок 1
Гриби і цибулю наріжте соломкою. Часник нарубати. У розпущеному вершковому маслі обсмажте гриби, потім додайте цибулю і часник, жарьте до золотистости. Додати сіль, поперчіть і посипте чебрецем. Дайте охолонути.
яловичина в хрусткому тесті - фото крок 2
Яловичину, якщо це цілий шматок, надріжте книжкою і розгорніть. Якщо у вас невеликі шматочки, застуда, викладіть відбивні поруч одну на іншу, формуючи цілісний пласт. Приправити сіллю і poperčite.
яловичина в хрусткому тесті - фото крок 3
Викладіть на довгий край половину грибів і загорніть м'ясо в рулет.
яловичина в хрусткому тесті - фото крок 4
Добре перев'яжіть кулінарною ниткою. Приправити сіллю і poperčite sverhu. Обсмажте м'ясо з усіх боків до легкого рум'янцю на розпеченій сковороді без жиру. Зніміть з вогню, трохи прохолодно, зріжте нитки і трохи обсушити рулет.
яловичина в хрусткому тесті - фото крок 5
Натріть в що залишилися гриби сир, перемішайте. Розкачайте лист листкового тіста в довжину, викладіть гриби з сиром ближче до одного краю.
яловичина в хрусткому тесті - фото крок 6
Зверху покладіть м'ясний рулет.
яловичина в хрусткому тесті - фото крок 7
Краї тесту підійміть, укрийте ними м'ясо внахлест. Добре защіпніте вузькі краю. Змастіть поверхню тесту яйцем.
На цьому можна і зупинитися, але якщо потрібен більш святкового вигляду, коректний далі.
яловичина в хрусткому тесті - фото крок 8
Другий лист розкачайте, зробіть прорізи в шаховому порядку. Покладіть другий лист на рулет, трохи розтягуючи, щоб прорізи розкрилися, подверніте краю вниз. Змастіть ще раз яйцем і посипте за бажанням кунжутом.
яловичина в хрусткому тесті - фото крок 9
Випікайте в прогрітій до 200 градусів духовці до готовності тесту. Колір випічки не повинен бути дуже темним.

Готовий рулет викладіть на решітку і трохи остудіть.

яловичина в хрусткому тесті - фото крок 10
Подавайте цілком або наріжте скибками і подавайте зі свіжими овочами.

Схожі рецепти