Рецепт Яблука в хрусткому горіховому тесті фото

Яблука в хрусткому горіховому тесті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Пісочне тісто, Яблука, Горіхи, Мигдаль
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Випічка, Пироги

Яблука в хрусткому горіховому тесті - фантастично смачний десерт. Тісто - пісочна крихта з мигдальними горіхами в компанії з солодкими яблуками -просто кулінарний шедевр! Спробуйте!

Ароматні, апетитні яблука в хрусткому горіховому тесті - дуже смачна випічка, а якщо додати кульку морозива, виходить просто смакота. Отже. Як приготувати такий десерт? Дуже просто! Хрустке тісто з мигдалем робиться як штрейзель. Можна використовувати будь-які горіхи. Сорт яблук можна вибрати будь-який, тільки відрегулюйте кількість цукру. Насолоджуйтесь!

  • Яблука - 5-6 штук
  • Борошно - 90 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Коричневий цукор - 4 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Обкладинка - 1/2 чайних ложки
  • Мигдаль - 2 Ст. Ложки
яблука в хрусткому горіховому тесті - фото крок 1
Яблука помийте, видаліть серцевини і поріжте кубиками.
яблука в хрусткому горіховому тесті - фото крок 2
Горіхи подрібнити блендером або кавомолки до дрібної крихти.
яблука в хрусткому горіховому тесті - фото крок 3
Борошно змішайте з цукром, сіллю, подрібненим горіхом і корицею.
яблука в хрусткому горіховому тесті - фото крок 4
Додайте в борошно охолоджене масло і руками перетріть в дрібну крихту.
яблука в хрусткому горіховому тесті - фото крок 5
Яблука викладіть у форму для запікання і накрийте рівномірно крихтою.
яблука в хрусткому горіховому тесті - фото крок 6
Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин.
яблука в хрусткому горіховому тесті - фото крок 7
Коли пиріг запечеться, дістаньте з духовки і залиште постояти 10 хвилин.

Схожі рецепти