Яблука в хрусткому горіховому тесті
(покроковий рецепт з фото)
Яблука в хрусткому горіховому тесті - фантастично смачний десерт. Тісто - пісочна крихта з мигдальними горіхами в компанії з солодкими яблуками -просто кулінарний шедевр! Спробуйте!
Ароматні, апетитні яблука в хрусткому горіховому тесті - дуже смачна випічка, а якщо додати кульку морозива, виходить просто смакота. Отже. Як приготувати такий десерт? Дуже просто! Хрустке тісто з мигдалем робиться як штрейзель. Можна використовувати будь-які горіхи. Сорт яблук можна вибрати будь-який, тільки відрегулюйте кількість цукру. Насолоджуйтесь!
- Яблука - 5-6 штук
- Борошно - 90 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Коричневий цукор - 4 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Мигдаль - 2 Ст. Ложки
Яблука помийте, видаліть серцевини і поріжте кубиками.
Горіхи подрібнити блендером або кавомолки до дрібної крихти.
Борошно змішайте з цукром, сіллю, подрібненим горіхом і корицею.
Додайте в борошно охолоджене масло і руками перетріть в дрібну крихту.
Яблука викладіть у форму для запікання і накрийте рівномірно крихтою.
Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин.
Коли пиріг запечеться, дістаньте з духовки і залиште постояти 10 хвилин.