Креветки в хрусткому тесті
(покроковий рецепт з фото)
А ви пробували коли-небудь креветки в хрусткому тесті в домашніх умовах? Якщо ні - рекомендую представлений рецепт, за яким креветки виходять надзвичайно смачними.
Приготувати такі креветки ви зможете дуже швидко. Вони стануть відмінною закускою навіть до пива. Тісто виходить хрустким, а поєднанні з креветками смак страви стає зовсім досконалим.
- Креветки - 20 штук
- Борошно - 150 грам
- Вода - 100 мілілітрів
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Сіль і перець - За смаком
- Яйце - 1 штука
1. Якщо ви любитель морепродуктів, то цей класичний рецепт креветок в хрусткому тесті для вас! Я зазвичай використовую для цього блюда звичайні креветки, але ви можете взяти і королівські.
2. Збийте яйце з гашеним оцтом содою, сіллю і борошном. Ви отримаєте такий кляр, в якому і будуть даріться наші креветки.
3. Відразу умочіть креветки в борошні, а потім в клярі. Тепер відправляйте їх смажитися на сковороду. При бажанні можете використовувати фритюр.
4. Не забудьте перед цим креветки відварити в підсоленій воді і почистити.
5. Смажаться вони дуже швидко, а у фритюрі зовсім миттєво. Ці креветки в хрусткому тесті в домашніх умовах стануть відмінною закускою не тільки просто так, але і навіть до пива.