Рецепт Яловичина, тушкована з квашеною капустою фото

Яловичина, тушкована з квашеною капустою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Квашена капуста , Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Апетитне, досить ситне і пікантне блюдо за мотивами німецької кухні хочу запропонувати вам спробувати. Перед вами класний і нескладний спосіб, як приготувати яловичину, тушковану з квашеною капустою.

Опис приготування:

Поєднання інгредієнтів в цій страві дійсно фантастичне. Що може бути простіше капусти і м'яса, що? Але даний рецепт доводить, - головне не що, а як приготувати! Яловичина виходить дивно ніжною і буквально тане в роті, а капуста - просто пальчики оближеш. Відварну картоплю до цієї страви буде ідеальним гарніром, але ви можете подавати його і з відвареним рисом, наприклад. Спробувати хоча б раз точно варто!

  • Яловичина - 800-900 грам
  • Паприка - 2-3 чайних ложок (звичайна і гостра за бажанням)
  • Рослинна олія - 2 чайних ложки
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Томатна паста - 3 чайних ложки
  • Бульйон - 1 Склянка(+ вода по необхідності)
  • Червоне сухе вино - 1/2 склянки
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Квашена капуста - 400-450 грам
  • Сіль - За смаком
1
Яловичину вимийте, обсушити, наріжте і викладіть в глибоку миску.
2
Додайте сіль і паприку, перемішайте. Приберіть в холодильник на годинку.
3
У сотейнику нагрійте трохи масла і обсмажте яловичину до рум'яної скоринки на середньому вогні. Після викладіть на тарілку.
4
Додайте при необхідності ще масла і обсмажте подрібнену цибулю до легкого золотистого кольору.
5
Викладіть подрібнений часник, додайте дрібку солі і спеції за смаком. Смажте ще буквально хвилину.
6
Влийте бульйон, вино, викладіть томатну пасту і м'ясо.
7
Якщо рідини недостатньо, влийте ще трохи води, щоб покрити м'ясо. Після закипання накрийте кришкою, зменшіть вогонь до мінімуму і тушкуйте близько години.
8
Квашену капусту обсушити, викладіть до яловичини і залиште гаситися ще на півгодинки або до повної готовності.
9
Кукурудзяний крохмаль з'єднайте з невеликою кількістю води, перемішайте і влийте в сотейник. Через пару хвилин блюдо можна подавати до столу, доповнивши за смаком сметаною і свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти