Рецепт Яловичина, тушкована з цілими овочами фото

Яловичина, тушкована з цілими овочами
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви цілком

Коли зовсім немає часу довго стояти біля плити, на допомогу прийде це нескладне, досить швидке, ситне і апетитне блюдо. На обід або вечерю для всієї родини це саме те, що потрібно. Запам'ятовуйте!

Перед вами чудова ідея, як приготувати яловичину, тушковану з цілими овочами. Використовувати можна абсолютно все, що є під рукою: картопля, маленьку морква (якщо звичайна, наріжте її на 3-4 частини), горошок або кукурудзу, брюссельську, кольорову капусту або брокколі, помідори черрі. Виходить чудове повноцінне блюдо.

  • Яловичина - 800 грам
  • Борошно - 3 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 чайних ложки
  • Овочі - 1 кілограм (морква, картопля, горошок, селера і т.Д.)
  • Бульйон - 400 мілілітрів
  • Сіль і спеції - За смаком (лавровий лист, перець, чебрець, часник)
1
Яловичину вимийте, добре обсушити паперовим рушником і наріжте.
2
У невеликій мисці з'єднайте сіль, перець, спеції для м'яса (при бажанні) і мука. Ретельно перемішайте і викладіть в отриману суміш м'ясо.
3
Розігрійте рослинне масло і викладіть м'ясо. Обсмажте на середньому вогні до рум'яності з усіх боків.
4
Овочі вимийте і очистіть. Додайте до м'яса і обсмажте ще 4-5 хвилин (горошок додавайте за 7-10 хвилин до готовності страви).
5
Влийте бульйон, додатково посоліть і додайте спеції за смаком. Залиште гаситися на середньому вогні на 30-45 хвилин до готовності.

Схожі рецепти