Рецепт Яловичина, тушкована з цілими овочами фото

Яловичина, тушкована з цілими овочами
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Коли зовсім немає часу довго стояти біля плити, на допомогу прийде це нескладне, досить швидке, ситне і апетитне блюдо. На обід або вечерю для всієї родини це саме те, що потрібно. Запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Перед вами чудова ідея, як приготувати яловичину, тушковану з цілими овочами. Використовувати можна абсолютно все, що є під рукою: картопля, маленьку морква (якщо звичайна, наріжте її на 3-4 частини), горошок або кукурудзу, брюссельську, кольорову капусту або брокколі, помідори черрі. Виходить чудове повноцінне блюдо.

  • Яловичина - 800 грам
  • Борошно - 3 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 чайних ложки
  • Овочі - 1 кілограм (морква, картопля, горошок, селера і т.Д.)
  • Бульйон - 400 мілілітрів
  • Сіль і спеції - За смаком (лавровий лист, перець, чебрець, часник)
1
Яловичину вимийте, добре обсушити паперовим рушником і наріжте.
2
У невеликій мисці з'єднайте сіль, перець, спеції для м'яса (при бажанні) і мука. Ретельно перемішайте і викладіть в отриману суміш м'ясо.
3
Розігрійте рослинне масло і викладіть м'ясо. Обсмажте на середньому вогні до рум'яності з усіх боків.
4
Овочі вимийте і очистіть. Додайте до м'яса і обсмажте ще 4-5 хвилин (горошок додавайте за 7-10 хвилин до готовності страви).
5
Влийте бульйон, додатково посоліть і додайте спеції за смаком. Залиште гаситися на середньому вогні на 30-45 хвилин до готовності.

Схожі рецепти