Полуничне варення (цілими ягодами)
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами неймовірно легким у приготуванні рецептом полуничного варення з цілими ягодами! Варення виходить дуже смачним і нагадує смак дитинства. Загалом, спробуйте самі.
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати полуничне варення з цілими ягодами. Ці ласощі можна спокійно використовувати як начинку для випічки. Як самостійний десерт варення теж не залишить вас байдужими. Варення з полуниці - відмінний спосіб здивувати своїх близьких і урізноманітнити свої сірі будні. Варення славиться своїм смаком і оригінальністю. А ще це дуже корисно. Коли нагрянуть неждані гості, варення до чаю буде навіть дуже до речі. А як приємно взимку закутатися в ковдру і пити чай з ароматним варенням з полуниці ... Зберігається варення добре, підберіть для нього гарні баночки і поставте в холодильник. Ваша сім'я буде в захваті!
- Полуниця - 1 кілограм
- Желюючий цукор - 500 грам