Рецепт Яловичина Сябу-сябу фото

Яловичина Сябу-сябу
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
М'ясо, Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю

Японська кухня вміє дивувати! Одного разу я прочитав, як приготувати яловичину Сябу-сябу, з тих пір це одне з моїх коронних страв. Ostrenьkoe, пікантне і дуже смачне. Ще й готується елементарно!

Щоб приготувати справжню японську закуску - яловичину Сябу-сябу - вам знадобиться чимала кількість різних інгредієнтів. Але повірте, воно того варте. Блюдо виходить чудовим, нічого подібного особисто я раніше не пробував. Раджу приготувати!

  • Яловичина - 200 грам (м'якоть)
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Перець червоний пекучий - 1/2 штуки
  • Перець чилі - 1 штука
  • Салат - 2 пучка (листя)
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Масло оливкове - 1, 5 Ст. Ложки
  • Олія кунжутна - 1 Чайна ложка
  • Оцет рисовий - 1 Ст. Ложка
  • Wasabi - 1/2 чайних ложки
  • Braai - 1/2 пучка
  • Петрушка - 1/4 пучка
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Коньяк - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Кунжут - 1 Чайна ложка
яловичина Сябу-сябу - фото крок 1
Злегка заморожену яловичину нарізаємо дуже тонкими скибочками. Краще скористайтеся гострим ножем.
яловичина Сябу-сябу - фото крок 2
На повільному вогні кип'ятимо воду і коньяк. Опускаємо в ледве киплячу рідину по кілька скибочок яловичини, буквально на 5 секунд. Перекладаємо яловичину на марлю. Для приготування соусу необхідно змішати соєвий соус з соусом чилі, оливковою і кунжутним маслом. Потім додайте перець чилі, рисовий оцет і васабі. Ретельно перемішуємо.
яловичина Сябу-сябу - фото крок 3
Болгарський перець промийте і наріжте смужками. Подрібніть часник і зелень.
яловичина Сябу-сябу - фото крок 4
Листя салату промийте та висушіть. Викладіть їх на широке блюдо. Слідом викладіть яловичину, чергуючи її з перцем і зеленню. Рясно полийте закуску соусом, а також присипте кунжутом. Смачного!

Схожі рецепти