Бразильська яловичина
(покроковий рецепт з фото)
Яскрава, соковита, пікантна прям карнавал - все це бразильська яловичина! Дивимося прямо зараз рецепт приготування!
Бразильська яловичина, в першу чергу, це вид м'яса. У самій Бразилії їх дуже багато, так як видів корів багато. Найбільш поширені - зебу і Телець. Якщо зебу дають м'ясо жорсткіше, Тельцю - нагадує наше звичне. У нас частіше можна знайти останній сорт м'яса. Звичайно, бразильська яловичина не дешеве задоволення. Для приготування на нашу рецептом завжди можна взяти і звичайну яловичину. Маслини беремо без кісточок, якщо під рукою немає помідор - просто томатну пасту.
- Яловичина - 700 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Помідори - 5 штук
- Маслини - 150 грам
- Сіль, перець - За смаком
Цибуля поріжте дрібно, обсмажте до золотистого кольору.
М'ясо ріжемо на кубики, додаємо до лук, теж обсмажуємо до золотистого кольору на середньому вогні.
Додаємо до м'яса воду, томатну пасту, зроблену з помідор, маслини. Накриваємо кришкою і тушкуємо все на середньому або середньо-повільному вогні до готовності м'яса, приблизно 30-35 хвилин. Готову бразильську яловичину можете подати, прикрасивши маслинами або зеленню. Смачного!