Яловичина «Bef miroton»
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам спробувати блюдо французької кухні -"Bef miroton" (відповідь Беф)! Неймовірно смачна яловичина, запечена в цибульному соусі. Зверху хлібні крихти, вершкове масло і зелень. Дивіться рецепт!
Отже, розповім, як приготувати рецепт французької кухні - яловичину & quot; Беф міротон" . Для цього заздалегідь відваріть шматочок яловичини, остудіть в холодильнику, щоб вона легше нарізалася на тонкі скибочки. Ідеальний варіант - вчорашня яловичина. А далі все просто: зробіть цибульний соус, зберіть блюдо в вогнетривкої посудині порційно або в одній невеликій формі, запечіть до красивої скоринки і кличте всіх до столу! повірте, це дуже смачно!
- Варена яловичина - 300 грам
- Яловичий бульйон - 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Оцет винний або яблучний - 2 Ст. Ложки
- Крихітка хлібна - 0, 5 склянки
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Сік лимонний - 2 Ст. Ложки
- Петрушка - За смаком
- Сіль - За смаком
2. Очистіть цибулю, поріжте тонкими півкільцями. На сковороді розтопіть ложку масла вершкового, обсмажити цибулю до напівготовності.
4. Влийте порціями яловичий бульйон і тушкуйте до загусання. Додати сіль.
6. Візьміть одну велику форму або порційні формочки. Я робила в двох маленьких. Розкладіть половину цибулевого соусу.
8. Зверху розкладіть залишився лук з соусом.
10. Запікайте до золотистої скоринки, прикрасьте петрушкою, збризніть лимонним соком.