Яловичі котлети
(покроковий рецепт з фото)
Коли потрібно смачно і ситно нагодувати всю сім'ю, котлетки - найкращий варіант для обіду або вечері, такі апетитні яловичі котлети сподобаються всім, з ними голодним з-за столу точно ніхто не піде.
У мене досить велика і дружна сім'я, і ми всі дуже часто збираємося разом вечорами у кого-небудь будинку. Так ось коли всі мої численні родичі приїжджають в гості, у мене навіть не виникає питання, ніж їх усіх нагодувати. Я просто роблю ось такі яловичі котлети в домашніх умовах, і проблема вирішена - всі ситі, щасливі і задоволені, а це найголовніше. Хоч рецепт приготування яловичих котлет дуже простий, але вони виходять дійсно дуже смачними, соковитими і ніжними, тільки мяско потрібно брати пожирніше. Спробуйте приготувати такі котлетки, і ви побачите, як швидко ваші домашні розхапають ці м'ясні ласощі.
- Фарш яловичий - 700 грам
- Хліб білий - 2-3 скибочок
- Вода кип'ячена - 100-150 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Масло тепленое - 2-3 Ст. Ложок (для смаження)
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком

Для початку зрізаємо з хліба скориночки і викладаємо його в тарілку, заливаємо водою і залишаємо розмокати.

Через пару хвилин зливаємо з хліба зайву воду і розминаємо його руками в кашку.

Фарш викладаємо в миску, додаємо до нього подрібнений ріпчаста цибуля і розмочений хліб.

Гарненько все перемішуємо.

Потім розбиваємо в миску з фаршем яйце, додаємо сіль і мелений перець за смаком.

Ретельно вимішуємо фарш.

Фарш приготований, тому ми ставимо сковороду на вогонь і розтоплюємо в ній масло.

Змоченими у воді руками беремо трохи фаршу і формуємо з нього акуратну котлетку.

Коли масло гарненько нагріється, викладаємо в нього коле.

Смажимо їх на середньому вогні до рум'яної скоринки хвилин 20-25.

Ось так швидко і без особливих зусиль ми приготували відмінні котлетки. Приємного всім апетиту!