Яєчня з баклажанами
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як зробити яєчню з баклажанами. Блюдо виходить соковите і дуже смачне. Та ще й виглядає як ошатно, відразу всі домашні до сніданку збіжаться! Так що раджу спробувати!
У мене немає ніяких сумнівів, - цей простий рецепт яєчні з баклажанами вам припаде до душі. Варто тільки один раз приготувати, і ви зрозумієте, що сніданок може бути одночасно і смачним, і корисним, і ситним, і швидким! Так що ось вам докладний рецепт приготування яєчні з баклажанами. Бажаю удачі!
- Яйця - 4 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Баклажан - 1 штука
- Помідори - 2-3 штук
- Цибуля - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Баклажани нарізаємо тонкими кружечками, обсмажити з двох сторін на рослинній олії, по 5-6 хвилин з кожної. Потім додамо подрібнені перець і цибулю. Обсмажити, поки овочі не стануть м'якими, ще хвилин 6-7.
2. Тепер додамо подрібнені в пюре помідори, продовжуємо тушкувати, вогонь зменшуємо. tusim, поки рідина не випарується.
3. Тепер прямо наверх вбиваємо яйця, смажимо до їх готовності. Солимо і перчимо до смаку.
4. При подачі посипаємо зеленню. Смачного!