Яєчня з абрикосів
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування красивого десерту з абрикосів.
Кількість порцій: 4
- Великих абрикоса - 2 штуки
- Молока - 120 мілілітрів
- Желатину в порошку - 1 Чайна ложка
- Цукру - 4 чайних ложки
- Ванільного цукру - 1 щіпка
Змішати желатин і молоко в одному посуді, дочекатися набухання. Нагрівайте на середньому вогні, періодично помішуючи,
Поки желатин не розчиниться. Прибрати з вогню,
Додати 2 немає. L. Цукру і ваніль.
Поки желатин не розчиниться. Прибрати з вогню,
Додати 2 немає. L. Цукру і ваніль.
Помістити желе на плоске блюдо невеликим шаром в 1/2 см. Дати застигнути і потім вирізати з нього 4 схожих овалу
Довжиною 8 см і шириною 4 см.
Довжиною 8 см і шириною 4 см.
Нарізати абрикоси навпіл, кісточку потрібно видалити. У миску налити
Невелика кількість води, засипати залишився
Цукор і довести до кипіння. Зменшити
Температуру, помістити абрикоси і готувати протягом 2 хв. Викласти половинки абрикосів поверх молочного желе.
Невелика кількість води, засипати залишився
Цукор і довести до кипіння. Зменшити
Температуру, помістити абрикоси і готувати протягом 2 хв. Викласти половинки абрикосів поверх молочного желе.