Компот з абрикосів і тернівки
(покроковий рецепт з фото)
Спекотного літнього дня немає кращого напою, ніж холодний компот з ягід або фруктів. У мене сьогодні він з абрикосів і терну. Терн надає напою не тільки смак, але і колір, відмінно поєднуючись з абрикосом.
Немає нічого простіше, ніж зварити компот з фруктів або ягід. 25-30 хвилин і ароматний, корисний і смачний напій буде готовий. Охолодіть його і подавайте в обід, на полуденок або вечерю з печивом, пряниками, будь-який випічкою. Компот - відмінне завершення будь-якої трапези.
- Абрикос - 200 грам
- Терн - 200 грам
- Цукор - 100 грам
- Вода - 2 L
Абрикоси помийте і видаліть кісточки. Викладіть в каструлю.
Терн помийте і додайте до абрикосів.
Налийте в каструлю з фруктами воду і поставте на плиту.
Доведіть воду з фруктами до кипіння, потім проваріть протягом 20-25 хвилин.
У відвар з абрикосів і терну додайте цукор за смаком, перемішайте.
Компот з абрикосів і терну готовий. Подавайте охолодженим.