Яєчня в болгарському перці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування яєчні, смаженої в солодкому болгарському перці. Це незвичайне блюдо готується всього за 10 хвилин. Беріть на замітку!
Яєчня - це просто знахідка для швидкого і ситного сніданку на швидку руку! А як приготувати яєчню з овочами, щоб було смачно і до того ж ще корисно? Приготувати яєчню в болгарському перці! Рецепт дуже простий, але в підсумку виходить поживний сніданок, який радує не тільки шлунок, але і очей.
- Перець солодкий - 0, 5 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Перець вимийте і відріжте від нього приблизно ближче до середини три кільця, приблизно 1 см. Висотою.
Сковороду розігрійте, змастіть маслом і викладіть на неї колечка перцю.
Обсмажте перець протягом 1-2 хвилин і переверніть. Розбийте в кожен гурток перцю по одному яйцю. Білок може почати при цьому витікати, але ці краї перед подачею можна буде прибрати. Посоліть зверху яйце і поперчіть за смаком.
Смажте яєчню до готовності ще 3-5 хвилин.
Акуратно за допомогою лопатки перекладіть яєчню на тарілку. За бажанням прикрасьте будь свіжою зеленню. Смачного!