Діп в болгарському перці на Хеллоуїн
(покроковий рецепт з фото)
Гарбуз на Хелловін необов'язково повинна бути гарбузом! Вона може бути і помаранчевим болгарським перцем! В такому чудовому перчик можна подати смачний дип. Поруч з перцем-гарбузом викладіть сухарики або чіпси.
Як приготувати дип в болгарському перці на Хеллоуїн?
1. Болгарський перець промийте. Зріжте верхню частину із плодоніжкою так, щоб вона "відкрила" перчик. Акуратно, щоб не пошкодити стінок перцю, виберіть насіння і коробку.
2. Далі має бути ювелірна робота. Маленьким гострим ножем виріжте очні ями і рот з зубами на перцях. Раджу спочатку намалювати бажаний проріз очей і рота ручкою, а потім вже вирізати. Болгарський перець з пикою - це свого роду посудину для нашого діпа.
23 Візьмемося за дип. Діп походить від англійського"dip", що означає "вмочати, занурювати" . В іншому випадку говорити, чіпси, сухарем, шматочком моркви або стеблом селери будемо "загрібати" що, викладений в болгарський перець. Отже, в мисочці змішайте сир, сметану, сіль і перець. Спробуйте.
4. Зелень промийте, просушіть паперовим рушником і дрібно нарубати. Змішайте з сирно-сметанною масою.
5. Часник очистіть і видавіть через прес прямо в дип. Перемішайте. Діп готовий!
6. Викладіть готовий дип в перчики, попередньо остудивши його протягом 1-2 час. В холодильнику.
7. При подачі діпа в болгарському перці на Хеллоуїн в окрему тарілку викладіть чіпси, нарізану смужками морква, стебла селери і крекери. Це - все те, ніж зручно "чіпляти" що.
Діп в болгарському перці на Хеллоуїн готовий! Смачного!
До речі, як діпа можна використовувати паштет, лечо, баклажанну або кабачкову ікру або салат з тертого сиру, подрібнених варених яєць, майонезу і часнику.
Смачного!
- Болгарський перець - 3-4 штук (помаранчевого кольору)
- Сир - 100 грам
- Крем - 3-4 Ст. Ложок
- Часник - 1-2 зубчиків
- Кріп і петрушка - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
1. Болгарський перець промийте. Зріжте верхню частину із плодоніжкою так, щоб вона "відкрила" перчик. Акуратно, щоб не пошкодити стінок перцю, виберіть насіння і коробку.
2. Далі має бути ювелірна робота. Маленьким гострим ножем виріжте очні ями і рот з зубами на перцях. Раджу спочатку намалювати бажаний проріз очей і рота ручкою, а потім вже вирізати. Болгарський перець з пикою - це свого роду посудину для нашого діпа.
23 Візьмемося за дип. Діп походить від англійського"dip", що означає "вмочати, занурювати" . В іншому випадку говорити, чіпси, сухарем, шматочком моркви або стеблом селери будемо "загрібати" що, викладений в болгарський перець. Отже, в мисочці змішайте сир, сметану, сіль і перець. Спробуйте.
4. Зелень промийте, просушіть паперовим рушником і дрібно нарубати. Змішайте з сирно-сметанною масою.
5. Часник очистіть і видавіть через прес прямо в дип. Перемішайте. Діп готовий!
6. Викладіть готовий дип в перчики, попередньо остудивши його протягом 1-2 час. В холодильнику.
7. При подачі діпа в болгарському перці на Хеллоуїн в окрему тарілку викладіть чіпси, нарізану смужками морква, стебла селери і крекери. Це - все те, ніж зручно "чіпляти" що.
Діп в болгарському перці на Хеллоуїн готовий! Смачного!
До речі, як діпа можна використовувати паштет, лечо, баклажанну або кабачкову ікру або салат з тертого сиру, подрібнених варених яєць, майонезу і часнику.
Смачного!