Рецепт Різотто в болгарському перці фото

Різотто в болгарському перці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Птах , Курка , Крупи , Болгарський перець , Мал , Ковбаса , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви з начинкою , Різотто
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Хочете, щоб ваш будинок відвідала яскрава і сонячна Італія? Тоді для вашого вечері необхідно спробувати таке апетитне і корисне блюдо. А ось і рецепт, як приготувати різотто в болгарському перці.

Опис приготування:

На даний момент в світі існує безліч варіантів приготування різотто, одного з популярних страв Італії. І хоча італійці вважаються експертами в приготуванні справжнього різотто, ми приготуємо його не гірше, і в новому виконанні! Приємних вам клопоту на кухні!

  • Мал - 1 Склянка
  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Бульйон овочевий - 0, 5 L (гарячий)
  • Перець болгарський - 2 штуки (червоний, жовтий)
  • Ковбаса - 200 грам (свиняча, варена)
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Паприка сушена копчена - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
різотто в болгарському перці - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Духовку дозволите на 190 ° С. М'ясо наріжте дрібними кубиками. Рис промийте в декількох водах до прозорої, відкиньте на сито.
різотто в болгарському перці - фото крок 2
Перець розрізати навпіл, видаліть плодоніжки і насіння. Помістіть половинки перцю зрізом вниз в вогнетривку форму. Наливати 1 ст. L. Оливкового масла. Запікайте в розігрітій духовці протягом 15 хвилин.
різотто в болгарському перці - фото крок 3
Розігрійте оливкову олію в глибокій сковороді. Обсмажте шматочки м'яса до рум'яної скоринки. Додайте ковбасу, нарізану тонкими скибочками. Готуйте ще 1 хвилину, зніміть зі сковороди.
різотто в болгарському перці - фото крок 4
Цибуля, часник подрібніть і пасеруйте до м'якості на маслі, що залишилося. Потім додайте паприку, Мал, перемішайте і готуйте півхвилини. Додайте гарячий бульйон, закрийте кришкою, готуйте рис до стану аль-денте. Тепер додайте м'ясо, ковбасу, сіль і перець за смаком, перемішайте.
різотто в болгарському перці - фото крок 5
Помістіть різотто в половинки запеченого перцю. Запікайте в духовці протягом 10-15 хвилин при 190 ° С.
різотто в болгарському перці - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти