Різотто в болгарському перці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете, щоб ваш будинок відвідала яскрава і сонячна Італія? Тоді для вашого вечері необхідно спробувати таке апетитне і корисне блюдо. А ось і рецепт, як приготувати різотто в болгарському перці.
На даний момент в світі існує безліч варіантів приготування різотто, одного з популярних страв Італії. І хоча італійці вважаються експертами в приготуванні справжнього різотто, ми приготуємо його не гірше, і в новому виконанні! Приємних вам клопоту на кухні!
- Мал - 1 Склянка
- Куряча грудка - 2 штуки
- Бульйон овочевий - 0, 5 L (гарячий)
- Перець болгарський - 2 штуки (червоний, жовтий)
- Ковбаса - 200 грам (свиняча, варена)
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Паприка сушена копчена - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
Підготуйте необхідні продукти. Духовку дозволите на 190 ° С. М'ясо наріжте дрібними кубиками. Рис промийте в декількох водах до прозорої, відкиньте на сито.
Перець розрізати навпіл, видаліть плодоніжки і насіння. Помістіть половинки перцю зрізом вниз в вогнетривку форму. Наливати 1 ст. L. Оливкового масла. Запікайте в розігрітій духовці протягом 15 хвилин.
Розігрійте оливкову олію в глибокій сковороді. Обсмажте шматочки м'яса до рум'яної скоринки. Додайте ковбасу, нарізану тонкими скибочками. Готуйте ще 1 хвилину, зніміть зі сковороди.
Цибуля, часник подрібніть і пасеруйте до м'якості на маслі, що залишилося. Потім додайте паприку, Мал, перемішайте і готуйте півхвилини. Додайте гарячий бульйон, закрийте кришкою, готуйте рис до стану аль-денте. Тепер додайте м'ясо, ковбасу, сіль і перець за смаком, перемішайте.
Помістіть різотто в половинки запеченого перцю. Запікайте в духовці протягом 10-15 хвилин при 190 ° С.
Смачного!