Спагеті в болгарському перці на Хеллоуїн
(покроковий рецепт з фото)
Прикрасити свій стіл на Хеллоуїн нескладно. Потрібно просто проявити трохи фантазії. Вечеря на День померлих можна подати в болгарському перці зі страшною пикою. А всередині - "криваві" спагетті з фаршем!
Фарш для цієї страви можна використовувати будь-який. Рекомендую все ж змішати яловичий зі свинячим. Чилі можна не додавати (якщо не любите гостре). До зазначених інгредієнтів додати можна тільки вами улюблені спеції для фаршу.
Отже, як приготувати спагетті в болгарському перці на Хеллоуїн?
1. Спагеті відварити згідно з вказівками на їх упаковці.
2. Цибулину очистіть і наріжте дрібними кубиками, часник подрібніть.
3. Чилі також наріжте. Насіння (відноситься до любителів вогненно-гострого) можна залишити.
4. Нагрійте сковороду з маслом на середньому вогні.
5. До м'якості обсмажте цибулю і чилі, потім додайте часник. Обсмажуйте, помішуючи ще хвилинку.
6. Порт K, часнику і чилі викладіть фарш і, помішуючи, вірніше дроблячи його лопаткою, обсмажуйте, поки він не змінить колір і повністю не "розвалитися" . Додати сіль, поперчіть, понизьте вогонь до середньо-повільного.
7. Через хвилин 6-7 до фаршу додайте томатну пасту і базилік. Перемішайте і залиште гаситися на повільному вогні до готовності спагетті.
8. Готові спагетті відкиньте на друшляк, потім викладіть в сковороду до соусу. Перемішайте щипцями. Вогонь під сковородою вимкніть.
9. Болгарський перець промийте, зріжте верхівку з плодоніжкою (як кришечку), виріжте насіннєву коробку і позбудьтеся від насіння.
10. Гострим маленьким ножем виріжте у перців рот і очі.
11. Спагеті в соусі викладіть в перці і закрийте "кришечкою" .
Спагеті в болгарському перці на Хеллоуїн готові!
Смачного!
- Спагеті - 250 грам
- Фарш - 200-250 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Чилі - 1/2 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Томатна паста - 8-9 Ст. Ложок
- Базилік - За смаком
- Болгарський перець - 4 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Отже, як приготувати спагетті в болгарському перці на Хеллоуїн?
1. Спагеті відварити згідно з вказівками на їх упаковці.
2. Цибулину очистіть і наріжте дрібними кубиками, часник подрібніть.
3. Чилі також наріжте. Насіння (відноситься до любителів вогненно-гострого) можна залишити.
4. Нагрійте сковороду з маслом на середньому вогні.
5. До м'якості обсмажте цибулю і чилі, потім додайте часник. Обсмажуйте, помішуючи ще хвилинку.
6. Порт K, часнику і чилі викладіть фарш і, помішуючи, вірніше дроблячи його лопаткою, обсмажуйте, поки він не змінить колір і повністю не "розвалитися" . Додати сіль, поперчіть, понизьте вогонь до середньо-повільного.
7. Через хвилин 6-7 до фаршу додайте томатну пасту і базилік. Перемішайте і залиште гаситися на повільному вогні до готовності спагетті.
8. Готові спагетті відкиньте на друшляк, потім викладіть в сковороду до соусу. Перемішайте щипцями. Вогонь під сковородою вимкніть.
9. Болгарський перець промийте, зріжте верхівку з плодоніжкою (як кришечку), виріжте насіннєву коробку і позбудьтеся від насіння.
10. Гострим маленьким ножем виріжте у перців рот і очі.
11. Спагеті в соусі викладіть в перці і закрийте "кришечкою" .
Спагеті в болгарському перці на Хеллоуїн готові!
Смачного!