Фаршировані яйця-павуки на Хеллоуїн
(покроковий рецепт з фото)
Фаршировані яйця-павуки на Хеллоуїн - просте блюдо. Павучків ми зробимо з оливок і маслин. А половинки яєць можна фарширувати чим завгодно. Я змішаю консервований тунець, жовток і заправлю майонезом.
Яйця-павуки на Хеллоуїн прикрасять ваш святковий стіл, до того ж стануть ситної і смачної закускою. Серед достатку солодких страв, які традиційно готують на Хеллоуїн, закуска з яєць буде дуже до речі.
А готується вона просто. Відваріть яйця, нафаршіруйте половинки яєць будь-якою начинкою. Потім з оливок зробіть павучків згідно ілюстраціям.
- Яйця - 6 штук
- Тунець консервований - 50 грам
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
- Маслини / оливки - 12 штук
1. Яйця відварити круто, остудіть і очистіть. Razrezhyte Навпіл, виберіть в миску жовтки. До відвареним жовтків додайте тунець і майонезом. Розімніть виделкою і перемішайте. Можна додати сюди сіль і перець за смаком, а також подрібнену цибулю. Отриманою сумішшю нафаршируйте половинки яєць. Приготуйте оливки / маслини.
2. Оливку без кісточки разрежьтевздовж. Одну половинку оливки відкладіть (це буде тіло павука), а іншу ще раз розрізати вздовж. Кожну четвертинку розрізати впоперек на чотири рівні частини.
3. У центр фаршированого яйця викладіть половинку оливки.
4. Уздовж "тіла" з боків викладіть "ніжки" .
5. Готову страву прикрасьте рубаною зеленню. Смачного!