Рецепт Гамбургери на Хеллоуїн фото

Гамбургери на Хеллоуїн
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня , Американська кухня , Англійська кухня
М'ясо, Молочні продукти, Сир, Фарш
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Хеллоуїн
Бургери, Гамбургер

Що може бути краще домашніх гамбургерів? Та й де ви знайдете гамбургери, виготовлені спеціально на Хелловін? знадобиться булочка, фарш і сир. Додаткові інгредієнти ви зможете вибрати самі!

Як приготувати гамбургери на Хеллоуїн?

1. У мисці змішайте фарш, спеції і сіль. Вбийте яйце, перемішайте до однорідної маси.

2. У сковороду влийте рослинне масло. Нагрійте на середньому вогні. З фаршу мокрими руками зліпити "млинці", діаметром не більше діаметра булочок для гамбургерів.

3. Викладіть "млинці" з фаршу на сковороду і обсмажте, притискаючи лопаткою. З одного боку смажте по 6-7 хвилин.

4. Булочки для гамбургерів розірвіть на дві частини. Викладіть їх на застелену пергаментним папером грати або деко і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 4 хвилини.

5. Готові "котлетки" викладіть на паперовий рушник.

6. На скибочках сиру виріжте страшні пики.

7. Булочку витягніть, змастіть одну сторону майонезом і кетчупом, зверху покладіть обсмажену фарш і шматочок сиру.

8. Готовий гамбургер відправте в духовку ще на хвилинку-дві, щоб сир почав плавитися.

Подавайте гамбургери на Хеллоуїн з нарізаними маринованими огірочками, кільцями ріпчастої цибулі, кружечками помідорів і картоплею-фрі.

Смачного!


  • Фарш (яловичина + свинина) - 300-350 грам
  • Булочки для гамбургерів - 4 штуки
  • Сир жовтий легкоплавкий - 4 скибочки
  • Спеції для фаршу / гамбургерів - За смаком (чебрець, орегано (душа), червоний перець, петрушка, цибуля, ялівець)
  • Майонез, кетчуп - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - - За смаком
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
Як приготувати гамбургери на Хеллоуїн?

1. У мисці змішайте фарш, спеції і сіль. Вбийте яйце, перемішайте до однорідної маси.

2. У сковороду влийте рослинне масло. Нагрійте на середньому вогні. З фаршу мокрими руками зліпити "млинці", діаметром не більше діаметра булочок для гамбургерів.

3. Викладіть "млинці" з фаршу на сковороду і обсмажте, притискаючи лопаткою. З одного боку смажте по 6-7 хвилин.

4. Булочки для гамбургерів розірвіть на дві частини. Викладіть їх на застелену пергаментним папером грати або деко і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 4 хвилини.

5. Готові "котлетки" викладіть на паперовий рушник.

6. На скибочках сиру виріжте страшні пики.

7. Булочку витягніть, змастіть одну сторону майонезом і кетчупом, зверху покладіть обсмажену фарш і шматочок сиру.

8. Готовий гамбургер відправте в духовку ще на хвилинку-дві, щоб сир почав плавитися.

Подавайте гамбургери на Хеллоуїн з нарізаними маринованими огірочками, кільцями ріпчастої цибулі, кружечками помідорів і картоплею-фрі.

Смачного!

Схожі рецепти