Гамбургери на Хеллоуїн
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути краще домашніх гамбургерів? Та й де ви знайдете гамбургери, виготовлені спеціально на Хелловін? знадобиться булочка, фарш і сир. Додаткові інгредієнти ви зможете вибрати самі!
Як приготувати гамбургери на Хеллоуїн?
1. У мисці змішайте фарш, спеції і сіль. Вбийте яйце, перемішайте до однорідної маси.
2. У сковороду влийте рослинне масло. Нагрійте на середньому вогні. З фаршу мокрими руками зліпити "млинці", діаметром не більше діаметра булочок для гамбургерів.
3. Викладіть "млинці" з фаршу на сковороду і обсмажте, притискаючи лопаткою. З одного боку смажте по 6-7 хвилин.
4. Булочки для гамбургерів розірвіть на дві частини. Викладіть їх на застелену пергаментним папером грати або деко і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 4 хвилини.
5. Готові "котлетки" викладіть на паперовий рушник.
6. На скибочках сиру виріжте страшні пики.
7. Булочку витягніть, змастіть одну сторону майонезом і кетчупом, зверху покладіть обсмажену фарш і шматочок сиру.
8. Готовий гамбургер відправте в духовку ще на хвилинку-дві, щоб сир почав плавитися.
Подавайте гамбургери на Хеллоуїн з нарізаними маринованими огірочками, кільцями ріпчастої цибулі, кружечками помідорів і картоплею-фрі.
Смачного!
- Фарш (яловичина + свинина) - 300-350 грам
- Булочки для гамбургерів - 4 штуки
- Сир жовтий легкоплавкий - 4 скибочки
- Спеції для фаршу / гамбургерів - За смаком (чебрець, орегано (душа), червоний перець, петрушка, цибуля, ялівець)
- Майонез, кетчуп - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Сіль - - За смаком
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
1. У мисці змішайте фарш, спеції і сіль. Вбийте яйце, перемішайте до однорідної маси.
2. У сковороду влийте рослинне масло. Нагрійте на середньому вогні. З фаршу мокрими руками зліпити "млинці", діаметром не більше діаметра булочок для гамбургерів.
3. Викладіть "млинці" з фаршу на сковороду і обсмажте, притискаючи лопаткою. З одного боку смажте по 6-7 хвилин.
4. Булочки для гамбургерів розірвіть на дві частини. Викладіть їх на застелену пергаментним папером грати або деко і поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 4 хвилини.
5. Готові "котлетки" викладіть на паперовий рушник.
6. На скибочках сиру виріжте страшні пики.
7. Булочку витягніть, змастіть одну сторону майонезом і кетчупом, зверху покладіть обсмажену фарш і шматочок сиру.
8. Готовий гамбургер відправте в духовку ще на хвилинку-дві, щоб сир почав плавитися.
Подавайте гамбургери на Хеллоуїн з нарізаними маринованими огірочками, кільцями ріпчастої цибулі, кружечками помідорів і картоплею-фрі.
Смачного!