Яблучний суп
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете спробувати щось нове і незвичайне, то беріть на замітку рецепт яблучного супу. Це холодний суп з зиязиках яблук, лука і пасти каррі. У нього яскравий пряний смак з невеликою кислинкою.
Докладніше, як приготувати яблучний суп, я розповім нижче. Яблука для цього рецепта найкраще підійдуть сорти "білий налив" . Каррі пасту можна замінити на 1/2 ç.l. Порошку каррі. За текстурі суп виходить дуже легкий, не викликає відчуття тяжкості. Відмінно підійде для подачі перед основною стравою.
- Яблука - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (білий)
- Лимон - 1/2 штуки
- Бульйон овочевий - 500 мілілітрів
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Паста каррі - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Лук наріжте кубиками. Обсмажте в каструлі з товстим дном на невеликому вогні, постійно помішуючи, приблизно 10 хвилин.
Яблука помийте, очистіть від серцевини, наріжте кубиками. Додайте яблука і пасту каррі в каструлю, сіль і poperčite. Готуйте близько 10 хвилин, поки яблука не стануть м'якими.
Потім влийте бульйон. Доведіть до кипіння і варіть суп півгодини.
Зніміть суп з вогню, відсудите. Додайте лимонний сік і збийте блендером до однорідної пюре. Поставте суп в холодильник на годину.
Яблучний суп готовий, смачного!