Рецепт Яблучний суп фото

Яблучний суп
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Яблука
Пісні страви, Веганські страви
На обід
Супи, Холодні супи

Якщо хочете спробувати щось нове і незвичайне, то беріть на замітку рецепт яблучного супу. Це холодний суп з зиязиках яблук, лука і пасти каррі. У нього яскравий пряний смак з невеликою кислинкою.

Докладніше, як приготувати яблучний суп, я розповім нижче. Яблука для цього рецепта найкраще підійдуть сорти "білий налив" . Каррі пасту можна замінити на 1/2 ç.l. Порошку каррі. За текстурі суп виходить дуже легкий, не викликає відчуття тяжкості. Відмінно підійде для подачі перед основною стравою.

  • Яблука - 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (білий)
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Бульйон овочевий - 500 мілілітрів
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Паста каррі - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
яблучний суп - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
яблучний суп - фото крок 2
Лук наріжте кубиками. Обсмажте в каструлі з товстим дном на невеликому вогні, постійно помішуючи, приблизно 10 хвилин.
яблучний суп - фото крок 3
Яблука помийте, очистіть від серцевини, наріжте кубиками. Додайте яблука і пасту каррі в каструлю, сіль і poperčite. Готуйте близько 10 хвилин, поки яблука не стануть м'якими.
яблучний суп - фото крок 4
Потім влийте бульйон. Доведіть до кипіння і варіть суп півгодини.
яблучний суп - фото крок 5
Зніміть суп з вогню, відсудите. Додайте лимонний сік і збийте блендером до однорідної пюре. Поставте суп в холодильник на годину.
яблучний суп - фото крок 6
Яблучний суп готовий, смачного!

Схожі рецепти