Рецепт Яблучний пиріг з абрикосовим джемом фото

Яблучний пиріг з абрикосовим джемом
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Фрукти , Яблука , Абрикос
ПП рецепти
Для дітей , На святковий стіл , Десерт , День народження
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Зовсім не складний у приготуванні пиріг з яблук з абрикосовим джемом. Чудовий варіант на швидку руку та до чаю, особливо якщо нагрянули несподівані гості.


Опис приготування:

Яблучний пиріг готується дуже просто. Особливо якщо ви візьмете готове тісто. Розкачайте його в пласт круглої форми. Поверх тесту покладіть часточки яблук, посипте цукром, корицею і цедрою. Покладіть вершкове масло. Запечіть в духовці 25 хвилин при 200 градусах. Готовий пиріг полийте гарячим джемом. Перед подачею охолодіть до кімнатної температури. Приємного чаювання!

  • Листкове тіста без дріжджів - 350 грам
  • Яблука - 2 штуки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Джем абрикосовий - 2 Ст. Ложки
  • Цедра апельсина - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
яблучний пиріг з абрикосовим джемом - фото крок 1
У яблук видаліть насіння.
яблучний пиріг з абрикосовим джемом - фото крок 2
І поріжте їх тонкими часточками.
яблучний пиріг з абрикосовим джемом - фото крок 3
Тісто розкачати у формі кола. Можна приготувати листкове тісто самостійно, але мені виявилося зручніше придбати готове.
яблучний пиріг з абрикосовим джемом - фото крок 4
Поверх тесту покладіть яблука, посипте цукром, корицею і цедрою. Покладіть шматочки вершкового масла. Запечіть в духовці 25 хвилин при 200 градусах. Готовий пиріг полийте гарячим джемом. Перед подачею охолодіть до кімнатної температури.

Схожі рецепти