Яблучний пиріг з абрикосовим джемом
(покроковий рецепт з фото)
Зовсім не складний у приготуванні пиріг з яблук з абрикосовим джемом. Чудовий варіант на швидку руку та до чаю, особливо якщо нагрянули несподівані гості.
Яблучний пиріг готується дуже просто. Особливо якщо ви візьмете готове тісто. Розкачайте його в пласт круглої форми. Поверх тесту покладіть часточки яблук, посипте цукром, корицею і цедрою. Покладіть вершкове масло. Запечіть в духовці 25 хвилин при 200 градусах. Готовий пиріг полийте гарячим джемом. Перед подачею охолодіть до кімнатної температури. Приємного чаювання!
- Листкове тіста без дріжджів - 350 грам
- Яблука - 2 штуки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Джем абрикосовий - 2 Ст. Ложки
- Цедра апельсина - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
У яблук видаліть насіння.
І поріжте їх тонкими часточками.
Тісто розкачати у формі кола. Можна приготувати листкове тісто самостійно, але мені виявилося зручніше придбати готове.
Поверх тесту покладіть яблука, посипте цукром, корицею і цедрою. Покладіть шматочки вершкового масла. Запечіть в духовці 25 хвилин при 200 градусах. Готовий пиріг полийте гарячим джемом. Перед подачею охолодіть до кімнатної температури.