Рецепт Рулетики з абрикосовим варенням фото

Рулетики з абрикосовим варенням
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Романтична вечеря, Фуршет, Святковий обід
Випічка, Страви з начинкою, Рогалики

Ароматна домашня випічка привертає всіх без винятку. Це завжди все свіже, домашнє, ароматне, приготоване з любов'ю. Рулетики такого плану роблять з двох видів тіста. Я покажу 1 варіант.

Рум'яні рулетики до чаю слід готувати частіше. Це випічка завжди йде "на ура", її люблять, і її можна міняти, використовуючи різні види варення, начинки.

  • Борошно - 400 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Сухі дріжджі - 7 грам
  • Сіль - 3 грами
  • Вода - 300 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Жовток - 1 штука
  • Варення абрикосове - 150 грам
рулетики з абрикосовим варенням - фото крок 1
У ємність для хлібопічки помістіть продукти для тіста (дріжджі, цукор, борошно, сіль, яйце, воду, ваніль і масло).
рулетики з абрикосовим варенням - фото крок 2
Встановіть відро в хлібопічку. Увімкніть замішування 2-2, 5 годину. У моїй хлібопічці це 3, 5 годину. Отримаємо ось таке тісто.
рулетики з абрикосовим варенням - фото крок 3
Тісто необхідно обмять, припудрити борошном і розділити на 3 частини. Кожну частину розкачати в пласт. Розділимо на трикутники.
рулетики з абрикосовим варенням - фото крок 4
На край кожного шматочка викладемо абрикосове варення.
рулетики з абрикосовим варенням - фото крок 5
Від широкого - до вузького скрутіть тісто в рулетик.
рулетики з абрикосовим варенням - фото крок 6
Викладіть готові рулетики на деко або в форму. Змастіть збитим жовтком. Дайте постояти 5-10 хвилин. Розігрійте духовку до 200 градусів. Випікайте рулетики в духовці близько 15 хвилин.
рулетики з абрикосовим варенням - фото крок 7
Рулеткам потрібно дати охолонути - і можна подавати до столу!

Схожі рецепти