Рулетики з абрикосовим варенням
(покроковий рецепт з фото)
Ароматна домашня випічка привертає всіх без винятку. Це завжди все свіже, домашнє, ароматне, приготоване з любов'ю. Рулетики такого плану роблять з двох видів тіста. Я покажу 1 варіант.
Рум'яні рулетики до чаю слід готувати частіше. Це випічка завжди йде "на ура", її люблять, і її можна міняти, використовуючи різні види варення, начинки.
- Борошно - 400 грам
- Цукор - 150 грам
- Сухі дріжджі - 7 грам
- Сіль - 3 грами
- Вода - 300 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Жовток - 1 штука
- Варення абрикосове - 150 грам
У ємність для хлібопічки помістіть продукти для тіста (дріжджі, цукор, борошно, сіль, яйце, воду, ваніль і масло).
Встановіть відро в хлібопічку. Увімкніть замішування 2-2, 5 годину. У моїй хлібопічці це 3, 5 годину. Отримаємо ось таке тісто.
Тісто необхідно обмять, припудрити борошном і розділити на 3 частини. Кожну частину розкачати в пласт. Розділимо на трикутники.
На край кожного шматочка викладемо абрикосове варення.
Від широкого - до вузького скрутіть тісто в рулетик.
Викладіть готові рулетики на деко або в форму. Змастіть збитим жовтком. Дайте постояти 5-10 хвилин. Розігрійте духовку до 200 градусів. Випікайте рулетики в духовці близько 15 хвилин.
Рулеткам потрібно дати охолонути - і можна подавати до столу!