Рецепт Австрійське печиво з малиновим варенням фото

Австрійське печиво з малиновим варенням
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Тісто , Пісочне тісто , Горіхи , Мигдаль
Пісні страви
На обід , На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Солодке , Печиво , Страви з начинкою
Кількість порцій: 26
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Печива багато не буває, особливо на свята. Чим більше різної випічки у вас на столі, тим краще. Сьогодні австрійська кухня та її ласощі, як приготувати австрійське печиво з малиновим варенням.

Опис приготування:

Тонке мигдальне тісто з наповнювачем з малинового варення. Можна використовувати варення з чорної смородини, ну а якщо не дотримуватися традицій, тоді підійде будь-який. Можна використовувати готову мигдалеву борошно або більш ароматний варіант - це запекти горіхи в духовці, а потім розмолоти їх в блендері.

  • Борошно - 2 склянки
  • Мигдаль - 1 Склянка
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Вершкове масло - 230 грам
  • Цукор - 3/4 склянки
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Курячі жовтки - 2 штуки
  • Лимон - 2 штуки
  • Малинове варення - За смаком
  • Цукрова пудра - 0, 5 склянки
австрійське печиво з малиновим варенням - фото крок 1
1. Викладіть мигдаль в один шар на деко і підсмажте його при 180 градусах близько 8-10 хвилин, остудіть його повністю, потім подрібніть в блендері з ¼ склянки цукру.
австрійське печиво з малиновим варенням - фото крок 2
2. У миску викладіть вершкове масло, збийте його міксером.
австрійське печиво з малиновим варенням - фото крок 3
3. Додайте цукор, що залишився і збийте ще.
австрійське печиво з малиновим варенням - фото крок 4
4. Вимийте лимони, натріть цедру двох і викладіть в тісто.
австрійське печиво з малиновим варенням - фото крок 5
5. Додайте курячі жовтки, ванільний екстракт і перемішайте.
австрійське печиво з малиновим варенням - фото крок 6
6. Змішайте в іншій мисці борошно, сіль, корицю.
австрійське печиво з малиновим варенням - фото крок 7
7. Викладіть до борошняної суміші раніше підготовлену миндальную пасту з цукром.
австрійське печиво з малиновим варенням - фото крок 8
8. Порційно введіть горіхово-борошняну суміш в миску до збитого масла.
австрійське печиво з малиновим варенням - фото крок 9
9. Гарненько перемішайте, щоб утворилося однорідне тісто.
австрійське печиво з малиновим варенням - фото крок 10
10. Викладіть тісто на харчову плівку і сформуйте з нього колоду, розріжте його на 4 частини.
австрійське печиво з малиновим варенням - фото крок 11
11. Кожен шматочок оберніть в окрему плівку і відправте в холодильник мінімум на 2 годину, можна тримати його там до двох днів.
австрійське печиво з малиновим варенням - фото крок 12
12. Викладіть одну частину охолодженого тіста між двома листами пергаменту і розкачайте в тонкий пласт.
австрійське печиво з малиновим варенням - фото крок 13
13. Скористайтеся формочками і виріжте фігурки, викладіть їх на деко. Виконайте ті ж дії з рештою частинами.
австрійське печиво з малиновим варенням - фото крок 14
14. О пів на фігурок зробіть всередині отвору.
австрійське печиво з малиновим варенням - фото крок 15
15. Запікайте печиво в розігрітій до 180 градусів духовці близько 8-12 хвилин, потім повністю остудіть на решітці.
австрійське печиво з малиновим варенням - фото крок 16
16. Після охолодження викладіть печиво без дірочок всередині, змастіть його малиновим варенням.
австрійське печиво з малиновим варенням - фото крок 17
17. Другу частину печива посипте цукровою пудрою.
австрійське печиво з малиновим варенням - фото крок 18
18. Викладіть печиво з пудрою на печиво з варенням, prizhmite. Подавайте готове печиво відразу.

Схожі рецепти