Австрійське печиво з малиновим варенням
(покроковий рецепт з фото)
Печива багато не буває, особливо на свята. Чим більше різної випічки у вас на столі, тим краще. Сьогодні австрійська кухня та її ласощі, як приготувати австрійське печиво з малиновим варенням.
Тонке мигдальне тісто з наповнювачем з малинового варення. Можна використовувати варення з чорної смородини, ну а якщо не дотримуватися традицій, тоді підійде будь-який. Можна використовувати готову мигдалеву борошно або більш ароматний варіант - це запекти горіхи в духовці, а потім розмолоти їх в блендері.
- Борошно - 2 склянки
- Мигдаль - 1 Склянка
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 230 грам
- Цукор - 3/4 склянки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Курячі жовтки - 2 штуки
- Лимон - 2 штуки
- Малинове варення - За смаком
- Цукрова пудра - 0, 5 склянки
1. Викладіть мигдаль в один шар на деко і підсмажте його при 180 градусах близько 8-10 хвилин, остудіть його повністю, потім подрібніть в блендері з ¼ склянки цукру.
2. У миску викладіть вершкове масло, збийте його міксером.
3. Додайте цукор, що залишився і збийте ще.
4. Вимийте лимони, натріть цедру двох і викладіть в тісто.
5. Додайте курячі жовтки, ванільний екстракт і перемішайте.
6. Змішайте в іншій мисці борошно, сіль, корицю.
7. Викладіть до борошняної суміші раніше підготовлену миндальную пасту з цукром.
8. Порційно введіть горіхово-борошняну суміш в миску до збитого масла.
9. Гарненько перемішайте, щоб утворилося однорідне тісто.
10. Викладіть тісто на харчову плівку і сформуйте з нього колоду, розріжте його на 4 частини.
11. Кожен шматочок оберніть в окрему плівку і відправте в холодильник мінімум на 2 годину, можна тримати його там до двох днів.
12. Викладіть одну частину охолодженого тіста між двома листами пергаменту і розкачайте в тонкий пласт.
13. Скористайтеся формочками і виріжте фігурки, викладіть їх на деко. Виконайте ті ж дії з рештою частинами.
14. О пів на фігурок зробіть всередині отвору.
15. Запікайте печиво в розігрітій до 180 градусів духовці близько 8-12 хвилин, потім повністю остудіть на решітці.
16. Після охолодження викладіть печиво без дірочок всередині, змастіть його малиновим варенням.
17. Другу частину печива посипте цукровою пудрою.
18. Викладіть печиво з пудрою на печиво з варенням, prizhmite. Подавайте готове печиво відразу.