Пиріг з малиновим варенням
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете побалувати себе смачненьким до чаю - пиріг з малиновим варенням стане ідеальним рішенням. Варення у вигляді начинки для цього пирога може бути будь-яким, підійдуть навіть свіжі фрукти з цукром.
Приготувати смачний пиріг з малиновим варенням в домашніх умовах можна всього за 2 годину. Одна година знадобиться на приготування тіста, а другу годину піде на випікання пирога. Начинка може бути найрізноманітнішою і навіть солоної (гриби, м'ясо, курка і т.П.). В даному випадку - це малинове варення.
- Борошно - 500 грам
- Вершкове масло - 25 грам
- Молоко - 250 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 100 грам
- Дріжджі - 10 грам
- Малинове варення - За смаком
1. Для цього пирога нам знадобиться дріжджове тісто. Готуємо його класичним способом (краще опарним). Після замішування тіста відправляємо його в тепле місце і накриваємо паперовим рушником або серветкою. Коли тісто підійде можна починати робити пиріг.
2. Беремо форму для випікання, змащуємо її і викладаємо перший шар тіста. Обов'язково потрібно зробити бортики. По центру викладаємо малинове варення.
3. Закриваємо другим шаром тіста і обов'язково защипуємо краю, щоб пиріг був цілісним і начинка не витекла. Якщо ви хочете приготувати відкритий пиріг - будь ласка. Відправляємо пиріг в розігріту до 200 градусів духовку на 45-50 хвилин. Слідкуйте за температурою духовки і стежте за процесом запікання пирога.
4. Через відведений час дістаємо пиріг з малиновим варенням і даємо йому трохи охолонути. Подавати його можна в гарячому і холодному вигляді. Приємного чаювання!