Пиріг з малиновим варенням в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім, як приготувати пиріг з малиновим варенням в мультиварці. Такий десерт хороший для чаювання. Пиріг в мультиварці виходить особливо повітряним, тому він так подобається всім гостям!
Тісто ми будемо готувати з додаванням розпушувача. Так готовий пиріг виходить більш пишним. Варення підійде в принципі будь-який, якщо немає малинового. Я за традицією використовувала покупне варення з малини, яке вже кілька місяців стояло в холодильнику. Головне брати погустіше. Успіхів вам!
- Борошно пшеничне - 200 грам (вищого сорту)
- Малинове варення - 200 грам (густе)
- Яйця - 3 штуки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
Змішуємо яйця з цукром, збиваємо на максимальній швидкості міксера до побіління. Потім додаємо варення і знову збиваємо-перемішуємо. Маса повинна стати однорідною.
Просіваємо борошно в отриману суміш, додаємо розпушувач тесту, продовжуємо збивати. Має вийти рідке тісто.
Змащуємо вершковим маслом мультіварочную чашу. Тісто виливаємо в неї, виставляємо режим "випічка" . Час запікання - 50 хвилин. Ось і готовий наш малиновий десерт! Прикрашаємо його ягодами і цукровою пудрою. Смачного!