Мафіни з малиновим кремом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт сподобається всім любителям незвичайної і смачної випічки! Маффіни готуються з ніжного крему і повітряного малинового крему. Таку випічку можна подавати на святковий стіл, думаю всім сподобається!
Перед вами - простий рецепт приготування мафінів з малиновим кремом. Насамперед готується тісто з додаванням шоколаду. З малини, яєць, цукру і сирного сиру готується крем. Форми для випічки наповнюємо тестом, зверху кладемо крем і відправляємо маффіни в духовку. Готову випічку остудіть і лише після цього можна приступати до процесу поїдання:)
Хай щастить!
- Вершкове масло або маргарин - 150 грам
- Цукор - 150 грам
- Яйця - 4 штуки
- Шоколад - 100 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки (або 1 ч.Ложка гашеного соди)
- Борошно - 150-200 грам
- Малина - 200 грам
- Творжний сир - 300 грам (альметте, Буко, Філадельфія)
Для початку, шоколад нарізаємо кубиками.
Масло розтираємо з цукром до білого кольору. Потім додаємо яйця і перемішуємо. Також додаємо шоколад, ще раз перемішуємо.
Засипаємо борошно і розпушувач і замішуємо тісто.
Приготуємо крем. Яйце збиваємо з цукром, додаємо сир і малину. Ретельно перемішуємо.
Заповнюємо тестом силіконові формочки (тільки наполовину). Частину заповнюємо кремом і випікаємо в духовці 30 хвилин, температура 180 градусів. Даємо маффин охолонути і витягаємо їх з форми.
Смачного!