Рецепт Вуха свинячі в духовці фото

Вуха свинячі в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо, Субпродукти, Свинина, Вушка
Рецепти сироїдіння
На вечерю, На природу

Відмінна закуска для любителів холодного пива. Сьогодні часто можна знайти закуски з свинячих вух, але чи не простіше зробити їх самостійно. Розповім, як приготувати вуха свинячі в духовці.

Подавайте свинячі вушка після охолодження. Ви можете зробити велику порцію і зберігати їх в пластиковому контейнері або перекладіть в пакет. Можна зробити смачний томатний соус або подати з кетчупом. Спершу вушка потрібно відварити, а потім наріжте смужками і запікайте в духовці.

  • Вуха свинячі - 3 штуки
  • Оливкова олія - 40 мілілітрів
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Цибулина - 0, 5 штуки
  • Часник - 1 зубчик
вуха свинячі в духовці - фото крок 1
1. Кожне вухо обпалити, потім вимийте і перекладіть в каструлю, залийте водою і доведіть до кипіння. Відразу після закипання додайте спеції (лавровий лист, щіпку паприки, каррі, суміш перців, гвоздику), очищену половинку цибулини.
вуха свинячі в духовці - фото крок 2
2. Варіть вуха після закипання 90-120 хвилин, потім дістаньте з каструлі і остудіть. Наріжте остиглі вушка смужками.
вуха свинячі в духовці - фото крок 3
3. Перекладіть вушка в тарілку і додайте потроху все спеції, що додавали під час варіння, а також подрібнений на тертці зубчик часнику, оливкова олія, гарненько все перемішайте.
вуха свинячі в духовці - фото крок 4
4. Застеліть деко фольгою і викладіть свинячі вушка, потім запікайте їх у розігрітому до 200 градусів духовці 20 хвилин.
вуха свинячі в духовці - фото крок 5
5. Дістаньте готові вушка з духовки і остудіть.
вуха свинячі в духовці - фото крок 6
6. Виходять вушка з хрусткою і рум'яною скоринкою, смачного!

Схожі рецепти