Вуха свинячі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Відмінна закуска для любителів холодного пива. Сьогодні часто можна знайти закуски з свинячих вух, але чи не простіше зробити їх самостійно. Розповім, як приготувати вуха свинячі в духовці.
Подавайте свинячі вушка після охолодження. Ви можете зробити велику порцію і зберігати їх в пластиковому контейнері або перекладіть в пакет. Можна зробити смачний томатний соус або подати з кетчупом. Спершу вушка потрібно відварити, а потім наріжте смужками і запікайте в духовці.
- Вуха свинячі - 3 штуки
- Оливкова олія - 40 мілілітрів
- Сіль і спеції - За смаком
- Цибулина - 0, 5 штуки
- Часник - 1 зубчик
1. Кожне вухо обпалити, потім вимийте і перекладіть в каструлю, залийте водою і доведіть до кипіння. Відразу після закипання додайте спеції (лавровий лист, щіпку паприки, каррі, суміш перців, гвоздику), очищену половинку цибулини.
2. Варіть вуха після закипання 90-120 хвилин, потім дістаньте з каструлі і остудіть. Наріжте остиглі вушка смужками.
3. Перекладіть вушка в тарілку і додайте потроху все спеції, що додавали під час варіння, а також подрібнений на тертці зубчик часнику, оливкова олія, гарненько все перемішайте.
4. Застеліть деко фольгою і викладіть свинячі вушка, потім запікайте їх у розігрітому до 200 градусів духовці 20 хвилин.
5. Дістаньте готові вушка з духовки і остудіть.
6. Виходять вушка з хрусткою і рум'яною скоринкою, смачного!