Свинячі вуха з квасолею по-селянськи
(покроковий рецепт з фото)
В даному рецепті готуються свинячі вуха з квасолею по-селянськи, зовсім не складний рецепт. Всі любителі щільно поїсти будуть раді цій страві.
Свинячі вушка і квасоля, з додаванням перцю і часнику тиск, і до того ж ще з соусом, утворює дуже смачне і ситне блюдо. На вечерю, звичайно ж, залишати його ніяк не рекомендується.
- Паста-томат - 1 Ст. Ложка
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Перець і сіль - - За смаком
- Темна квасоля - 2 склянки
- Корінь хрону - - За смаком
- Свинячі вуха - 2 штуки
- Хміль-сунелі - 2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Лист лавровий - 4 штуки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Перець горошок - 10 штук
1. Квасоля замочуємо з вечора (залити гарячою водою), вранці воду зливаємо, квасоля промиваємо, пересипаємо її в каструлю або казан, заливаємо її свіжою водою. Після закипання обов'язково зливаємо воду і за новою, ставимо варитися квасолю. Квасоля краще варити, змінюючи воду три-чотири рази (для кращого видалення непотрібних речовин).
2. По згинах розрізаємо свинячі вуха, добре їх вичищаємо, можна їх ошмаліть на відкритому вогні, і під проточною водою добре їх промиваємо.
3. Укладаємо в каструлю вуха і заливаємо водою. Після того як вода закипить, зливаємо її. Промиваємо вуха, видаляючи залишок піни, і ставимо варитися. Після того як закипить вода, додаємо лаврового листа, цибулину і перець-горошок. Варимо вуха приблизно однієї години, потім охолоджуємо і нарізаємо їх.
4. Очищаємо велику цибулину і очищаємо її, потім нарізаємо кільцями. До золотистого кольору, на гарячій сковороді обсмажуємо кільця цибулі.
5. Приготуємо соус: змішуємо пасту-томат зі сметаною, перцем, сіллю, роздавлений часник і додаємо хмелі-сунелі. Додаємо тертого хрону. Соус добре збиваємо, до однорідної маси.
6. Смажену цибулю змішуємо з нарізаними вухами і квасолею, трохи солимо і перемішуємо. Викладаємо в тарілку. Додаємо соус і трохи зелені. Блюдо готово.