Рецепт Чилійська вуха фото

Чилійська вуха
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти, Креветки, Морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи, Вуха

Дуже смачний наваристий рибний суп з пікантними овочами і ніжним м'ясом барабульки і креветок. Чилійська вуха дуже відрізняється від звичної нам юшки. Заходьте і подивіться, як приготувати цей варіант.

Ця заморська вуха вариться з барабульки, причому м'ясо цієї рибки попередньо маринується в лимонному соці з часником. Овочі (а тут це і перець, і помідори, і, звичайно, цибуля, картопля і морква) обсмажуються. Крім того, в таку юшку додають ще й біле вино, а також креветки. Загалом, дуже цікавий супчик, багатий на смак!

  • Барабулька - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Помідор - 2 штуки
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Картопля - 3 штуки
  • Вино - 200 мілілітрів (біле сухе)
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Орегано - 1 Чайна ложка
  • Креветки - 200 грам
  • Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - 4 штуки (для подачі)
  • Лимон - 1 штука
чилійська вуха - фото крок 1
Очистіть стару сонечко, видаліть зябра і відокремте філе (покладіть окремо). Голови і скелет залиште.
чилійська вуха - фото крок 2
Голови і скелет залийте 2 L. Води, додайте цибулину, морква і зубчик часнику. Зваріть бульйон.
чилійська вуха - фото крок 3
Шматочки філе барабульки замаринуйте в лимонному соці, додайте 2 зубчики часнику, пропущені через прес, і сіль.
чилійська вуха - фото крок 4
Лук і помідори наріжте кубиком, морква - кружальцями, перець - соломкою, картоплю - кружальцями товстіший.
чилійська вуха - фото крок 5
У глибокій каструлі обсмажте до золотистого кольору цибулю, додайте моркву, обсмажуйте хвилин 5.
чилійська вуха - фото крок 6
Додайте помідори. Обсмажуйте ще 5 хвилин.
чилійська вуха - фото крок 7
Потім додайте картоплю і перець.
чилійська вуха - фото крок 8
Покладіть лавровий лист і орегано.
чилійська вуха - фото крок 9
Влийте через сито рибний бульйон.
чилійська вуха - фото крок 10
Доведіть до кипіння і влийте вино. Варіть на невеликому вогні 10 хвилин. Додайте шматки барабульки разом з маринадом і варіть ще 10 хвилин.
чилійська вуха - фото крок 11
Креветки розморозити, очистіть.
чилійська вуха - фото крок 12
За пару хвилин до закінчення варіння додайте креветки в суп.
чилійська вуха - фото крок 13
Подайте з зеленню, сметаною чи вершками.
чилійська вуха - фото крок 14
Смачного!

Схожі рецепти