Рецепт Фінська вуха з вершками фото

Фінська вуха з вершками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Фінська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Молочні продукти , Картопля , Вершки , Форель , Морква , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Рецепти сироїдіння
На обід , На швидку руку
Супи , Вуха
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Смачне, насичене і дуже приємне рибна страва, яке сподобається навіть тим, хто до сих пір не їв рибні супчики. Швидкість приготування, мінімум інгредієнтів та й сам смак юшки підкорять вас.

Опис приготування:

У Фінляндії вміють і люблять готувати страви з риби. Юшку варять по-різному і з різною риби. А ось цей рецепт фінської юшки з вершками підкорив мене своєю простотою і швидкістю. І вуха виходить дуже ніжною, насиченою і поживної. Я впевнена, що вона сподобається навіть тим, хто не любить рибні супчики. Рецепт, який розповість, як приготувати фінську вуха з вершками перед вами. Готуйте і переконайтеся, як це просто і смачно!

  • Стейк форелі - 200-250 грам
  • Вершки 20 % - 400 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука (ідеально - цибуля-порей)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток (за смаком)
фінська вуха з вершками - фото крок 1
Стейк форелі ретельно очистимо і промиємо. Narezhem з kusochki, без видалення шкіру і кісточки.
фінська вуха з вершками - фото крок 2
Викладаємо шматочки риби в каструлю, заливаємо приблизно 1 літром води і ставимо варити. Варимо після закипання хвилин 5-7.
фінська вуха з вершками - фото крок 3
Очистимо овочі. За правилами замість ріпчастої цибулі використовується цибуля-порей, його біла частина.
фінська вуха з вершками - фото крок 4
Картоплю нарізаємо невеликими кубиками, цибулю і моркву подрібнюємо. Можна натерти моркву на тертці, можна подрібнити блендером. Викладаємо овочі в каструлю.
фінська вуха з вершками - фото крок 5
Проціджуємо рибний бульйон в каструлю з овочами, додаємо сіль і варимо до готовності картоплі. А рибу розбираємо на шматочки, видаляємо шкіру і кісточки.
фінська вуха з вершками - фото крок 6
Картопля готовий, відправляємо шматочки риби в каструлю, додаємо перець і наливаємо вершки.
фінська вуха з вершками - фото крок 7
Доводимо до кипіння і прибираємо з плити.
фінська вуха з вершками - фото крок 8
Розливаємо юшку по тарілках, можна додати свіжу зелень. Смачного!

Схожі рецепти