Фінська вуха на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами простий рецепт фінської юшки на молоці. І якщо ви не пробували ще це чудо, а все рибні страви при цьому любите, вам цей рецепт теж повинен дуже сподобатися! розповім, як готувати!
Розповім вам, як приготувати фінську вуха на молоці. Спробуйте і переконайтеся в тому, що це смачне, ситне і неймовірно ароматне блюдо, яке обов'язково буде вам до душі! Молоко тут робить смак більш оксамитовим, ніжним і глибоким, ваші домочадці теж високо оцінять його!
- Сьомга - 500 грам (у мене голова риби, але можна і філе)
- Молоко - 400 мілілітрів
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Перець білий - 0.5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
1. Розміщуємо размороженную і промиту рибу в каструлю, заливаємо водою і ставимо на вогонь. Якщо з'явиться піна, зніміть її.
2. Рибу треба варити приблизно годину на маленькому вогні. Потім до бульйону додамо молоко і сіль. Лук подрібнити. Його можна обсмажити, а можна додати свіжим, хто як любить.
3. Картошку чистим, моєму, ріжемо шматочками і теж відправляємо в бульйон слідом за цибулею.
4. Варимо до готовності картоплі на маленькому вогні.
5. От і все! Смачного!