Рецепт Фінська вуха на молоці фото

Фінська вуха на молоці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Фінська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Молоко , Сьомга
Вегетаріанське харчування , Рецепти сироїдіння
На обід
Супи , Вуха
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Перед вами простий рецепт фінської юшки на молоці. І якщо ви не пробували ще це чудо, а все рибні страви при цьому любите, вам цей рецепт теж повинен дуже сподобатися! розповім, як готувати!

Опис приготування:

Розповім вам, як приготувати фінську вуха на молоці. Спробуйте і переконайтеся в тому, що це смачне, ситне і неймовірно ароматне блюдо, яке обов'язково буде вам до душі! Молоко тут робить смак більш оксамитовим, ніжним і глибоким, ваші домочадці теж високо оцінять його!

  • Сьомга - 500 грам (у мене голова риби, але можна і філе)
  • Молоко - 400 мілілітрів
  • Картопля - 4 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Перець білий - 0.5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
фінська вуха на молоці - фото крок 1
1. Розміщуємо размороженную і промиту рибу в каструлю, заливаємо водою і ставимо на вогонь. Якщо з'явиться піна, зніміть її.
фінська вуха на молоці - фото крок 2
2. Рибу треба варити приблизно годину на маленькому вогні. Потім до бульйону додамо молоко і сіль. Лук подрібнити. Його можна обсмажити, а можна додати свіжим, хто як любить.
фінська вуха на молоці - фото крок 3
3. Картошку чистим, моєму, ріжемо шматочками і теж відправляємо в бульйон слідом за цибулею.
фінська вуха на молоці - фото крок 4
4. Варимо до готовності картоплі на маленькому вогні.
фінська вуха на молоці - фото крок 5
5. От і все! Смачного!

Схожі рецепти