Фінська вуха
(покроковий рецепт з фото)
Скандинавська кухня завдяки своїм територіальним положенню багата рибними стравами з червоного філе. Особливо смачні супи з вершковим доповненням і м'якою текстурою. Читайте рецепт!
Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати фінську вуха. На відміну від всім відомого нашого страви, це готується на молочних продуктах і по текстурі схоже на крем-суп. У супі використовується багато філе, і ніяких кісток. У цьому складі ви також знайдете бекон. Дуже смачне поєднання продуктів.
- Сьомга копчена, філе - 700 грам
- Бекон - 50 грам
- Вершки жирні - 200 мілілітрів
- Картопля - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Запашний перець - 1 Чайна ложка
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Білий мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Вода гаряча - 1, 5 L
Бекон наріжте тонкими скибочками. Картоплю і моркву наріжте кубиками. Лук чистої і Мельк nashinkuyte. Рибу розберіть на середні шматочки.
У каструлі з товстим дном обсмажте бекон. Потім до нього додайте цибулю. Готуйте інгредієнти разом до золотистого кольору.
Потім в каструлю влийте воду. Доведіть її до кипіння. Додайте моркву, перець, лавровий лист і картоплю. Варіть суп 5 хвилин. Потім додайте рибу. Продовжуйте варити юшку.
Через 10 хвилин влийте в юшку вершки. Варіть суп ще пару хвилин.
Посоліть і поперчіть юшку за смаком. Дайте настоятися страві. Додайте зелень. Смачного!