Рецепт Фінська вуха фото

Фінська вуха
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Фінська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Вершки , Сьомга
Вегетаріанське харчування , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю
Супи , Вуха
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Скандинавська кухня завдяки своїм територіальним положенню багата рибними стравами з червоного філе. Особливо смачні супи з вершковим доповненням і м'якою текстурою. Читайте рецепт!

Опис приготування:

Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати фінську вуха. На відміну від всім відомого нашого страви, це готується на молочних продуктах і по текстурі схоже на крем-суп. У супі використовується багато філе, і ніяких кісток. У цьому складі ви також знайдете бекон. Дуже смачне поєднання продуктів.

  • Сьомга копчена, філе - 700 грам
  • Бекон - 50 грам
  • Вершки жирні - 200 мілілітрів
  • Картопля - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Запашний перець - 1 Чайна ложка
  • Петрушка - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Білий мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Вода гаряча - 1, 5 L
фінська вуха - фото крок 1
Бекон наріжте тонкими скибочками. Картоплю і моркву наріжте кубиками. Лук чистої і Мельк nashinkuyte. Рибу розберіть на середні шматочки.
фінська вуха - фото крок 2
У каструлі з товстим дном обсмажте бекон. Потім до нього додайте цибулю. Готуйте інгредієнти разом до золотистого кольору.
фінська вуха - фото крок 3
Потім в каструлю влийте воду. Доведіть її до кипіння. Додайте моркву, перець, лавровий лист і картоплю. Варіть суп 5 хвилин. Потім додайте рибу. Продовжуйте варити юшку.
фінська вуха - фото крок 4
Через 10 хвилин влийте в юшку вершки. Варіть суп ще пару хвилин.
фінська вуха - фото крок 5
Посоліть і поперчіть юшку за смаком. Дайте настоятися страві. Додайте зелень. Смачного!

Схожі рецепти