Вина в тарталетках
(покроковий рецепт з фото)
Зручний і популярний варіант подачі будь-якого салату для шведського столу або фуршету - подача в тарталетках, невеликих кошиках з прісного тіста. Подивіться, як приготувати вінегрет в тарталетках.
Салат вінегрет готуємо як зазвичай, а ось подавати його будемо в тарталетках. Зазвичай ці хлібні кошички діаметром не більше 10 см, т. Це. На два-три укусу. Що дуже зручно, коли вам необхідно подавати страву порційно. Овочі для салату слід приготувати заздалегідь, а змішати, заправити і розкласти найкраще перед самою подачею, т. До. Тарталетки можуть розмокнути і втратити свою привабливість. Готуйте з задоволенням!
- Буряк - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Квасоля - 100 грам
- Огірок солоний - 2 штуки
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Зелень - 1 пучок
- Сіль - 1/3 чайних ложки
- Масло рослинне - 75 мілілітрів
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1/2 чайних ложки
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- tartalettes - 20 штук
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Квасоля заздалегідь замочіть на 30 хвилин в холодній воді. Злийте воду і відваріть квасоля у великій кількості води до готовності. Я варю в мультиварці: режим "крупа", 40 хвилин.
Буряк, морква, картоплю відваріть до готовності, трохи остудіть і очистіть. Картопля, моркву наріжте дрібними кубиками.
Буряк і солоні огірки наріжте дрібними кубиками.
Квашену капусту промийте в холодній воді, наріжте дрібно. Зелена цибуля, петрушку і кріп подрібніть.
Квашену капусту промийте в холодній воді, наріжте дрібно. Зелена цибуля, петрушку і кріп подрібніть.
Для заправки збийте масло рослинне, гірчицю, лимонний сік, сіль і цукор за допомогою погружного блендера до однорідності.
Заправте салат, перемішайте, при необхідності посоліть і викладіть на тарталеткам. Смачного!