Рецепт Холодні тістечка з вишні в тарталетках фото

Холодні тістечка з вишні в тарталетках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Вишня
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл
Випічка
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування холодних тістечок з вишні в тарталетках. Цей рецепт досить простий. Основні інгредієнти страви - це вершкове морозиво, вишня і пісочне печиво.


Кількість порцій: 4
  • Морозиво вершкове - 50 грам
  • Вишня - 100 грам
  • Печиво пісочне - 50 грам
  • tartalettes - 4 штуки
  • Цукор - 30 грам
  • Нектарин - 50 грам
  • Пшеничне борошно - 10 грам
холодні тістечка з вишні в тарталетках - фото крок 1
1. В першу чергу нам знадобиться трохи підтанув, заморожена вишня і невелика кількість цукру (повинна залишатися невелика кислинка). Засипаємо вишню в блендер і подрібнюємо, але до однорідного стани не доводимо. Вийшла сумішшю намазуємо стінки і дно у тарталеток.
холодні тістечка з вишні в тарталетках - фото крок 2
2. З блендера відбираємо половину вишні. У суміш яка там залишилася додаємо два попередньо подрібнених печива (в цьому рецепті використовується печиво Ювілейне), дві чайні ложки морозива, невелика кількість цукру, дві щіпки пшеничного борошна. У блендері з'єднаємо всю цю суміш і у нас вийде соус-тісто, випікати яке ми не будемо.
холодні тістечка з вишні в тарталетках - фото крок 3
3. Тепер соус-тісто викладаємо в тарталетки.
холодні тістечка з вишні в тарталетках - фото крок 4
4. Прикрасьте тарталетки фруктами (для прикраси можна використовувати стиглі нектарини, так само можна взяти будь-які інші м'які фрукти). Тарталетки начинені вишнями прибираємо в холодильник щоб їх основа стала м'якше. З холодильника тістечка дістаємо хвилин через тридцять. Блюдо готово.

Схожі рецепти