Холодні тістечка з вишні в тарталетках
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування холодних тістечок з вишні в тарталетках. Цей рецепт досить простий. Основні інгредієнти страви - це вершкове морозиво, вишня і пісочне печиво.
Кількість порцій: 4
- Морозиво вершкове - 50 грам
- Вишня - 100 грам
- Печиво пісочне - 50 грам
- tartalettes - 4 штуки
- Цукор - 30 грам
- Нектарин - 50 грам
- Пшеничне борошно - 10 грам
1. В першу чергу нам знадобиться трохи підтанув, заморожена вишня і невелика кількість цукру (повинна залишатися невелика кислинка). Засипаємо вишню в блендер і подрібнюємо, але до однорідного стани не доводимо. Вийшла сумішшю намазуємо стінки і дно у тарталеток.
2. З блендера відбираємо половину вишні. У суміш яка там залишилася додаємо два попередньо подрібнених печива (в цьому рецепті використовується печиво Ювілейне), дві чайні ложки морозива, невелика кількість цукру, дві щіпки пшеничного борошна. У блендері з'єднаємо всю цю суміш і у нас вийде соус-тісто, випікати яке ми не будемо.
3. Тепер соус-тісто викладаємо в тарталетки.
4. Прикрасьте тарталетки фруктами (для прикраси можна використовувати стиглі нектарини, так само можна взяти будь-які інші м'які фрукти). Тарталетки начинені вишнями прибираємо в холодильник щоб їх основа стала м'якше. З холодильника тістечка дістаємо хвилин через тридцять. Блюдо готово.