Холодні бутерброди
(покроковий рецепт з фото)
Бутерброди - це популярна закуска або сніданок, їх також беруть з собою на роботу, в школу. Існують сотні варіацій: овочеві, м'ясні, фруктові. Розповім, як приготувати холодні бутерброди.
Бутерброди можна зробити з білого, житнього або сірого хліба, а також використовувати здобні булочки. Любіть ситні бутерброди? Тоді використовуйте тертий сир, майонез або сметану, зелень і овочі. Начинку укладаю між двох скибочок хліба, їх попередньо можна обсмажити на грилі.
- Куряче м'ясо - 350-400 грам
- Житній хліб - 8 скибочок
- Майонез - 1/4 склянки
- Braai - 0, 5 пучка
- Сік лайма - 0, 5 чайних ложки
- Лук червоний - 1/4 штуки
- Салатні листя - 4 штуки
1
Курячі грудки заздалегідь відваріть або обсмажте, можете використовувати залишки від вечері.
2
Вимийте зелень, нарубати її дуже дрібно, змішайте з майонезом і соком лайма.
3
Розберіть курку на волокна, вимийте і висушіть листя салату. Розріжте цибулю тонкими кільцями або півкільцями.
4
Візьміть один шматочок хліба, викладіть лист салату, потім - курку і суміш майонезу з кінзою, потім - скибочку цибулі і накрийте другим скибочкою хліба.
5
Притисніть трохи хліб, щоб бутерброди трималися разом. Смачного!