Рецепт Холодні бутерброди фото

Холодні бутерброди
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Зелень , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На природу , На сніданок
Страви з начинкою , Бутерброди
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.

Бутерброди - це популярна закуска або сніданок, їх також беруть з собою на роботу, в школу. Існують сотні варіацій: овочеві, м'ясні, фруктові. Розповім, як приготувати холодні бутерброди.

Опис приготування:

Бутерброди можна зробити з білого, житнього або сірого хліба, а також використовувати здобні булочки. Любіть ситні бутерброди? Тоді використовуйте тертий сир, майонез або сметану, зелень і овочі. Начинку укладаю між двох скибочок хліба, їх попередньо можна обсмажити на грилі.

  • Куряче м'ясо - 350-400 грам
  • Житній хліб - 8 скибочок
  • Майонез - 1/4 склянки
  • Braai - 0, 5 пучка
  • Сік лайма - 0, 5 чайних ложки
  • Лук червоний - 1/4 штуки
  • Салатні листя - 4 штуки
1
Курячі грудки заздалегідь відваріть або обсмажте, можете використовувати залишки від вечері.
2
Вимийте зелень, нарубати її дуже дрібно, змішайте з майонезом і соком лайма.
3
Розберіть курку на волокна, вимийте і висушіть листя салату. Розріжте цибулю тонкими кільцями або півкільцями.
4
Візьміть один шматочок хліба, викладіть лист салату, потім - курку і суміш майонезу з кінзою, потім - скибочку цибулі і накрийте другим скибочкою хліба.
5
Притисніть трохи хліб, щоб бутерброди трималися разом. Смачного!

Схожі рецепти