Жульєн в тарталетках з грибами і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Красива святкова закуска подається до столу свежеприготовленной. Жульєни зазвичай готують в кокотницах, але якщо у вас немає такого посуду, не турбуйтеся: в тарталетках виходить не гірше. Дивіться!
Щоб приготувати жульєн в тарталетках з грибами і куркою, потрібно подрібнити гриби і цибулю, м'ясо. Обсмажити на сковороді до готовності, додати сметану, спеції, можна частину сиру. Протушкувати. Після розкласти по тарталетки і запекти в духовці. Ось і весь секрет, як приготувати жульєн в тарталетках з грибами і куркою.
- Куряче філе - 300 грам
- Печериці - 300 грам
- Сир твердий - 80 грам
- Крем - 3-4 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- tartalettes - 1 штука (упаковка)
Підготуйте продукти. Не обов'язково використовувати сире куряче філе, його можна відварити заздалегідь.
Всі інгредієнти, крім сиру, потрібно порізати на дрібні шматочки: цибуля, філе, гриби.
На сковороді в столовій ложці рослинного масла обсмажте спочатку цибулю, потім додайте гриби і куряче філе. Додати сіль за смаком, додайте перець духмяний, смажте до готовності.
В кінці смаження додайте сметану, перемішайте і протушкувати якийсь час до її випаровування, маса повинна бути в'язкою.
Сир натріть на дрібній тертці, щоб він швидко розплавився в духовці.
Наповніть тарталетки курячі-грибний масою. Зверху щедро посипте сиром. Увімкніть духовку на 200 градусів, прогрейте.
На деко постеліть аркуш паперу для випічки. Поставте тарталетки.
Через 10-15 хвилин жульени будуть готові. Якщо використовуєте кокотніци, час потрібно збільшити (через більшу маси). Смачного!