Салат з куркою і ананасами в тарталетках
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт, як приготувати салат з куркою і ананасами в тарталетках, відмінно підійде до будь-якого святкового столу. Подача страви в тарталетках набагато цікавіше, ніж звичайна подача в салатник.
Тарталетки використовую вже готові, купую вафельні, однак можна їх приготувати і самостійно (наприклад, чаклунка, пісочний). Поєднання ананаса і курки всім гостям дуже сподобалося, а подача в тарталетках виявилася дуже зручною і практичною (особливо, якщо готуєтеся до фуршету).
- Куряче філе - 200 грам
- Ананас консервований - 200 грам
- Сир - 70 грам
- Часник - 1 зубчик
- Грецькі горіхи - 30 грам
- Сіль і чорний мелений перець - За смаком
- Яйце - 2 штуки
- Майонез - За смаком
- Вафельні тарталетки - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Курка у мене вже відварена, тому нарізаю його невеликими кубиками і відправляю в каструлю. Консервовані ананаси нарізаю кубиками і додаю до курки.
2. Твердий сир натираю на крупній тертці і кладу в каструлю, горіхи подрібнюю ножем і додаю в каструлю, трохи залишаю для прикраси.
3. Варені яйця очищаю і нарізаю кубиками, часник чищу і подрібнюю за допомогою дрібної терки, додаю всі інгредієнти до решти продуктів.
4. Додаю до смаку сіль і чорний мелений перець, кладу трохи майонезу, гарненько все перемішую.
5. Приготованим салатом наповнюю тарталетки, прикрашаю рубаними волоськими горіхами і зеленню, к столу подаю сразу же.