Жульєн у тарталетках
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти вам, як приготувати жульєн в тарталетках з баклажанів. Блюдо дуже смачне і легке для приготування і сприйняття. Отже, дивіться рецепт!
Щоб приготувати жульєн в тарталетках, знадобиться твердий сир, начинка і самі тарталетки. Готується все досить просто, блюдо чудово виглядає на святковому столі. Спробуйте варіант, як приготувати жульєн в тарталетках: не пошкодуєте!
- Баклажан - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Сир твердий - 100 грам
- Крем - 50 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Ароматні трави - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Петрушка - За смаком (для прикраси готового блюда)
- tartalettes - 1 штука (упаковка)
Приготуйте продукти для жульєну. У баклажана зніміть шкірку, поріжте його невеликими кубиками. Можна використовувати заморожений баклажан (вже порізаний), розморожувати такої не потрібно.
Очистіть цибулину, поріжте її не великими кубиками.
Розігрійте рослинне масло на сковороді, обсмажте спочатку баклажани, потім додайте цибулю і доведіть до напівготовності овочі. Додати сіль.
Посипте пшеничним борошном баклажани, перемішайте.
Додайте сметану, протушкувати до випаровування зайвої вологи.
В кінці гасіння додайте ароматні трави, спеції. Ще раз перемішайте і зніміть з вогню.
Наповніть кошики баклажанами.
Натріть твердий сир на дрібній тертці. Сорт сиру особливого значення не має, головне, щоб він легко плавився в духовці.
Щедро посипте сиром тарталетки, я б навіть сказала - покладіть сир гіркою. Надішліть тарталетки на 10 хвилин в гарячу духовку (180-190 градусів), щоб сир розплавився.
Жульєн у тарталетках готовий! Подавайте жульен в гарячому вигляді.
Смачного!