Олів'є в тарталетках
(покроковий рецепт з фото)
Старі знайомі в новому обличчі - це рецепт приготування олів'є в тарталетках для вас! Спробуйте, смак, який знайомий кожному ще з дитячих років, тепер незвичайний! Ситно і дуже цікаво виглядає!
Рецепт, як приготувати олів'є в тарталетках, дуже простий, і вам обов'язково сподобається цей смак приголомшливого поєднання! Адже зазвичай на Новий рік всі їдять олів'є в великих кількостях, причому без хліба. Що ви працюєте - в tartalettes, які замінюють хліб! Смачно і ситно, та й звичний всім салатик по-новому виглядає!
- tartalettes - 10 штук
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Огірок маринований - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Горошок консервований - 0.5 штуки (половина банків)
- Курка - 200 грам
- Майонез - За смаком
1. Курку і яйця відварити (окремо). Подрібнимо. Складаємо в миску. Сюди ж - дрібно порізані картопля, цибуля, огірочок і картоплю. Перемішаємо.
2. Додамо майонез, ще раз ретельно перемішати. Сіль і спеції додайте за смаком. Пам'ятайте, що майонез сам по собі солонуватий.
3. А тепер просто розкладаємо салат по тарталетки і охолоджуємо перед подачею. Готово!