Відварна індичка
(покроковий рецепт з фото)
Відварна індичка - дуже корисний продукт. Підходить для дієтичного харчування, для годування маленьких дітей і для бажаючих скинути пару зайвих кіло. До того ж це дуже смачно, спробуйте самі.
Хочу поділитися деякими тонкощами того, як приготувати відварну індичку. Відзначте, що варити цілу тушку потрібно близько 3-х годин, а шматочки - про час. Для філе досить буде 30 хвилин. Блюдо готово, коли м'ясо легко відділяється від кісток. Щоб подати індичку маленьким діткам, змішайте її з бульйоном і пюріруйте блендером.
- Тушка, шматки або філе індички - 1 кілограм
- Морква - 1 штука
- Лавровий лист - 4 штуки
- Сіль - За смаком
1
У каструлю налийте воду і поставте на вогонь. Довести до кипіння і додати сіль.
2
Опустіть в воду підготовлене м'ясо і варіть до готовності. Філе вариться близько півгодини, а інші частини птиці - до години.
3
У процесі варіння додайте моркву і спеції.
4
Після досягнення готовності індичку витягніть з бульйону і поріжте на порційні шматки.
5
Смачного!