Індичка відварна
(покроковий рецепт з фото)
Відварене м'ясо може стати основою для безлічі салатів і закусок. Тільки його необхідно заздалегідь підготувати, щоб воно встигло охолонути. Але для початку дізнайтеся про те, як приготувати індичку відварну.
Рецепт простий і доступний, зробивши його, ви отримаєте м'яку текстуру і ніжний смак м'якоті. М'ясо і так вважається дієтичним, а завдяки такому приготування воно виходить ще більш низькокалорійним. Індичка поєднується зі свіжими овочами в салаті, а для заправки підходить легкий майонез.
Якщо хочете використовувати м'ясо, наприклад, для бутербродів, то в останні 30 хвилин варіння додайте чайну ложку солі і лавровий лист для аромату.
- Індичка - 1 кілограм
- Вода - 2, 5 L
Індичку промийте і залийте водою в каструлі.
Доведіть воду до кипіння. Зніміть піну. Варіть індичку 3-3, 5 години на повільному вогні.
Готове м'ясо остудіть. І взяти його kozhitsu і кістки.