Рецепт Відвареної лосось фото

Відвареної лосось
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Лосось , Риба та морепродукти
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Лосось - це не тільки смачна, але і корисна риба, яка містить багато корисних мікроелементів. Ну а найпростіший спосіб її приготування - це варіння, але і тут важливо зробити все правильно.

Опис приготування:

Ця шляхетна риба вимагає до себе особливого ставлення, тому навіть в такій простій справі як варіння тут є свої особливості, і зараз я розповім вам, як приготувати відвареного лосося. Насамперед, хочу попередити, Варити його ми будемо, звичайно ж, не в звичайній воді, а з додаванням білого вина, тому що так ми зможемо підкреслити приголомшливий смак цієї риби. В іншому все дуже просто: трохи перцю, лука і солі - більше нам нічого не знадобиться. З цими нескладними інгредієнтами і моїм простим рецептом відвареного лосося ми зможемо дуже швидко і без особливих зусиль зробити приголомшливе блюдо, яке сподобається вам і вашій родині.

  • Лосось - 700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вино біле сухе - 0, 5 склянки
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Вода - 1 Склянка
відвареної лосось - фото крок 1
Ріпчасту цибулю нарізаємо невеликими кубиками і викладаємо на сковороду, додаємо вино і воду і ставимо на вогонь.
відвареної лосось - фото крок 2
Коли рідина закипить, викладаємо на сковороду скибочки лосося. Він повинен бути занурений в рідину приблизно наполовину.
відвареної лосось - фото крок 3
Варимо лосось приблизно 4-8 хвилин (в залежності від товщини шматка), а потім перевертаємо на інший бік.
відвареної лосось - фото крок 4
Готову рибу викладаємо на тарілку, солимо і перчимо, подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти