Відвареної лосось
(покроковий рецепт з фото)
Лосось - це не тільки смачна, але і корисна риба, яка містить багато корисних мікроелементів. Ну а найпростіший спосіб її приготування - це варіння, але і тут важливо зробити все правильно.
Ця шляхетна риба вимагає до себе особливого ставлення, тому навіть в такій простій справі як варіння тут є свої особливості, і зараз я розповім вам, як приготувати відвареного лосося. Насамперед, хочу попередити, Варити його ми будемо, звичайно ж, не в звичайній воді, а з додаванням білого вина, тому що так ми зможемо підкреслити приголомшливий смак цієї риби. В іншому все дуже просто: трохи перцю, лука і солі - більше нам нічого не знадобиться. З цими нескладними інгредієнтами і моїм простим рецептом відвареного лосося ми зможемо дуже швидко і без особливих зусиль зробити приголомшливе блюдо, яке сподобається вам і вашій родині.
- Лосось - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вино біле сухе - 0, 5 склянки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Вода - 1 Склянка